Primul lucru pe care Cosmin Natanticu l-a făcut la întoarcerea din Asia Express: „Când am ajuns...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Eliza și Cosmin Natanticu formează una dintre cele mai îndrăgite echipe de la Asia Express. După terminarea filmărilor, cei doi soți ne-au oferit interviuri inedite legate de competiție. Ne-au povestit cu ce echipă s-au înțeles cel mai bine, în ce momente au simțit că vor să renunțe, dar și care e primul lucru care l-au făcut la întoarcerea din concurs. Iată cât a slăbit celebrul comediant! Ne-a spus totul în revista VIVA! de octombrie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Care sunt cele mai grele momente prin care ai trecut la „Asia Express? Lipsa mâncării, dormitul în condiții vitrege, traseele pe care le-ați parcurs, poate disensiunile cu partenerul?

Cele mai grele, pentru mine, au fost traseele, căldura şi faptul că am fost în pandemie și era foarte greu să te primească cineva în mașina sau în casa lui.

Citește și: Cosmin Natanticu a comentat evoluția Biancăi Drăgușanu la Asia Express:”A zis că e o prostie, că vrea să…”

Citește și: Cu cine trebuia să meargă Cosmin Natanticu la Asia Express:„Mi s-au promis lucruri'

Citește și: Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la premiera filmului „House of Gucci'.S-a duelat în ținute cu Lady Gaga

Citește și: Ce a făcut și cum s-a afișat Niculina Stoican la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian

A fost vreun moment în care ați vrut să renunțați? Și, dacă da, cum v-ați adunat puterile ca să continuați? V-a impulsioat partenerul sau propria ambiție?

Am avut mai multe momente în care am vrut să renunţ, dar Lizi a fost cea care mereu m-a încurajat şi m-a ajutat să trec peste acel impas şi să merg mai departe.

Care e primul lucru pe care Cosmin Natanticu l-a făcut la întoarcerea din Asia Express

Cu ce echipă te-ai înțeles cel mai bine și cel mai puțin bine?

E clar că au fost echipe cu care m-am înţeles foarte bine şi altele cu care nu m-am înţeles la fel de bine, dar asta vă las pe voi să descoperiţi.

Ai slăbit la „Asia Express?

Am slăbit aproape 6 kilograme.

Ce întâmplare l-a marcat cel mai mult pe Cosmin Natanticu în competiție

Povestește-ne întâmplarea care te-a marcat cel mai tare la „Asia Express. Ceva care te-a impresionat cu adevărat, ceva care ți-a schimbat percepția, care poate te-a făcut să plângi și să privești viața altfel…

Au fost mai multe momente, dar pot să spun despre unul care m-a impresionat până la lacrimi. Când am ajuns în niște zone cu clădiri părăsite și dezafectate unde locuiau oameni, familii cu copii, care se jucau în clădirile acelea… culmea este că ei chiar păreau fericiți.

Care sunt primele lucruri pe care le-ați făcut când ați ajuns acasă?

Cred că, atunci când am ajuns acasă, am plecat direct în vacanță, unde am dormit şi am dormit, şi am şi mâncat, dar am dormit după. (zâmbește)

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter