Șoc în showbiz-ul din India. Iulia Vântur a aflat că Salman Khan are o soție și doi copii, care trăiesc în Dubai

Publicat pe

Este informația care ar putea distruge relația frumoasei românce cu starul de la Bollywood. Salman Khan are o soție și doi copii mari, sau cel puțin asta susține un avocat din Dubai. Cei doi au o relație de câțiva ani și chiar s-au mutat împreună. Recent, Iulia și Salman Khan au apărut împreună la emisiunea lui Măruță, în premieră.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cotidianul EkNumberNews, care preia mesajul avocatului, susține că nu are confirmare pentru informația aruncată pe Twitter de avocat, însă acesta, în postarea lui îl etichetează chiar pe Salman Khan, iar la final chiar îi cere acestuia să-i răspundă 'Am dreptate, Salman?', își încheie avocatul postarea.

În urmă cu puțin timp, cele două vedete au apărut împreună la ProTv. Măruță l-a rugat pe Salman Khan să intre în cadru și să stea de vorbă. Așa cum era de așteptat, actorul indian nu a cedat ușor insistențelor prezentatorului, însă, ulterior, el s-a așezat pe canapeaua aflată în spatele iubitei sale.

Iulia Vântur, dezvăluiri despre viața în izolare, în India și iubitul Salman Khan: „Am trecut prin stări de nesiguranță, teamă pentru ziua de mâine, depresie…”

Bună, Salman! Ce faci?’, a spus prezentatorul de la Pro TV.

Bine, mulțumesc’, a răspuns celebrul actor de la Bollywood.

Când veniți în România?’, a mai întrebat Cătălin Măruță.

În curând’, a zis Salman Khan.

Au trecut cinci ani de când Iulia Vântur s-a mutat în India pentru a fi împreună cu iubitul ei, starul indian Salman Khan. Cine spune că viața de milionar este lipsită de griji greșește. Iulia spune că perioada de izolare a fost grea și pentru ei, însă a găsit puterea de a trăi carantina cu zâmbetul pe buze.

Șoc în showbiz-ul din India. Iulia Vântur a aflat că Salman Khan are o soție și doi copii, care trăiesc în DubaiȘoc în showbiz-ul din India. Iulia Vântur a aflat că Salman Khan are o soție și doi copii, care trăiesc în Dubai

„Sunt de 3 luni jumătate în izolare deja. Am trecut prin multe stări. Inițial m-a încântat ideea de a avea 2 săptămâni libere, să fac tot ce nu reușeam pentru că nu aveam destul timp. Eram foarte pornită să văd filme multe, să citesc mult, să învăț lucruri noi. Nu am reușit să văd decât 5 filme în atâtea luni.

Ce a obligat-o Salman Khan pe Iulia Vântur să facă pentru a rămâne cu el. Așa i-a demonstrat iubirea actorului indian

După 2 săptămâni, nu am mai numărat zilele, am luat fiecare zi așa cum venea, acceptând că totul are un motiv și o lecție. Am învățat foarte multe despre mine în izolare. Din nefericire mulți oameni s-au stins în perioada aceasta și sper că și-au găsit liniștea. Oameni deosebiți care însă și-au încheiat călătoria pe pământ și au trebuit să plece, însă cauza nu a fost coronavirusul. „, a declarat Iulia.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter