Steliano Filip și Bianca Marina au divorțat. Motivul despărțirii: „A trebuit să recunosc”

Publicat pe

Steliano Filip și Bianca Marina au divorțat. Cuplul și-a spus adio după patru ani de căsnicie și șapte de relație! Fosta soție a fotbalistului nu a mai putut rezista și a dezvăluit motivul pentru care cei doi au ajuns să semneze actele de divorț!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Steliano Filip a semnat astăzi actele de divorț și oficial este despărțit de Bianca Marina, femeia cu care fotbalistul s-a iubit timp de 7 ani. Cei doi au împreună o fetiță, Anais, în vârstă de 3 ani.

Steliano Filip și Bianca Marina au divorțat. Motivul despărțirii: „A trebuit să recunosc'Steliano Filip și Bianca Marina au divorțat. Motivul despărțirii: „A trebuit să recunosc'

Deși cei doi și-au dorit să păstreze ascunse motivele despărțirii, Bianca Marina nu a mai suportat tăcerea și a divulgat totul! Aceasta a explicat dacă infidelitatea a dus sau nu la terminarea mariajului.

Citește și: Steliano Filip și Bianca Marina divorțează, la 4 ani de la nuntă.Au împreună o fetiță

Citește și: Sfaturile lui Dan Cruceru, de Valentine’s Day, după 12 ani de mariaj:”Fără bere cu băieții”/ INTERVIU

Citește și: De ce nu a fost Smiley invitat la nunta Simonei Halep.Ce făcea artistul în timpul petrecerii

Citește și: Copiii lui Florin Salam, dezvăluiri de ultimă oră despre starea de sănătate a artistului:„E foarte epuizat'

Steliano Filip și Bianca Marina au divorțat

Bruneta a scos totul la iveală și a dezvăluit motivul pentru care a ajuns în punctul de a semna actele de divorț. Aceasta a explicat că problemele în cuplu nu au pornit de la infidelitate, așa cum multă lume se aștepta, ci de la neînțelegeri.

„Am ales să țin asta doar între noi, dacă s-a ajuns aici, a trebuit să recunosc. Nici nu știu dacă să vorbesc despre asta, sincer. Pur și simplu, nu ne mai înțelegeam și dacă nu te înțelegi și te chinui de ceva vreme și tot nu merge, mai bine pui punct. Eu așa consider. Nu s-a pus problema divorțului pentru că a fost cineva între noi. Problema divorțului s-a pus pentru că nu ne mai înțelegem. Suntem ok doar pentru fetița noastră și sper că așa vom rămâne.', a spus Bianca Marina, pentru Antena Stars.

S-au căsătorit în 2017

Cei doi și-au unit destinele în 2017, atunci când s-au cununat doar la starea civilă. Aceștia nu s-au căsătorit în fața lui Dumnezeu din cauza faptului că aparțin de religii diferite. Martorii și nașii evenimentului au fost fotbalistul Sergiu Hanca și soția lui, Andreea.

Bianca și Steliano au împreună o fetiță de 3 ani, Anais, aceasta fiind și singurul motiv pentru care fotbalistul și fosta lui soție au rămas în relații de prietenie.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter