Adelina Pestrițu are probleme de sănătate din cauza ratonului. Ce a pățit vedeta

Adelina Pestrițu este în centrul atenției de când și-a luat un raton ca animal de companie. Micuțul animal este revelația Instagramului, iar filmulețle și pozele cu Cindy fac de foecare dată furori printre urmăritori. Însă vedeta are probleme de sănătate din cauza ratonului.

Se pare că Adelina Pestrițu se confruntă cu o alergie de când a adoptat-o pe Cindy și o chinuie de ceva vreme, dar nu are de gând să renunțe la simpaticul animal, ci urmează un tratament în acest sens.

„Am o problemă cu care ma confrunt în ultima perioadă. Am alergie la ce crezi? Sunt alergică la părul de pisică, de raton. Aveam ochii foarte roșii tot timpul, mă mâncau efectiv, îmi curgeau dimineața, la prânz, seara. Strănutam în prezența ei și mă mânca nasul. Nu mă gândesc să o înstrăinez”, a declarat Adelina în emisiunea „Răi da buni”.

Mai mult, de când este stăpâna unui cățel, dar și a unui raton, Adelina s-a gândit să dezvolte și o afacere pentru animale, așa că s-a gândit să decshidă un hotel pentru câini, ratoni și pisici.

Adelina Pestrițu a venit, de curând, cu ratonul Cindy în redacția Viva și a vorbit despre ce înseamnă viața cu un astfel de animal și ce presupune creșterea și îngrijirea lui. Vezi mai multe detalii în clipul de mai jos!

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...