Alain Delon a împlinit 87 de ani. Cum arată acum idolul femeilor

Publicat pe

Alain Delon, unul dintre cele mai mari staruri ale cinematografiei mondiale, a împlinit azi 87 de ani. Cu toate că a suferit cu ceva timp în urmă două AVC-uri, de pe urma cărora încă se recuperează, marele actor încă nu și-a pierdut energia și nici șarmul. Iată cum arată Alain Delon la 87 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alain Delon a împlinit, pe 8 noiembrie, 87 de ani, însă, cu siguranță, amintirea lui este încă vie, chiar dacă s-a despărțit de ceva timp de platourile de filmare. E greu să-i uiți chipul masculin și privirea incredibil de albastră celui care a fermecat generații întregi cu aparițiile sale iconice din producții ca Ghepardul, Borsalino, Clanul sicilienilor, Afacerea Pigot sau Laleaua Neagră. Chiar și acum, la 87 de ani, Alain Delon are un farmec aparte, care, pe vremuri, i-a adus titulatura de idolul femeilor.

Alain Delon a împlinit 87 de ani. Cum arată acum idolul femeilorAlain Delon a împlinit 87 de ani. Cum arată acum idolul femeilor

Alain Delon a împlinit 87 de ani

În ultimii ani, veștile despre Alain Delon nu au fost deloc îmbucurătoare, marele actor suferind două accidente vasculare care l-au incapacitat, făcându-l să se deplaseze în baston. Mai mult, cu ceva timp în urmă actorul a declarat că dorește să fie eutanasiat atunci când va fi cazul, iar vestea, care l-a plasat în proximitatea morții pe legendarul actor, i-a îndurerat pe fani. Asta cu atât mai mult cu cât Alain Delon și-a făcut și testamentul deja…

Cum marele actor s-a retras din viața publică după cele două AVC-uri și nici nu mai călătorește cu avionul, medicii interzicându-i să zboare, acum se recuperează în Elveția. Din fericire, Alain Delon nu este singur, fiind adeseori vizitat atât de către fiica sa, Anouchka, cât și de către fiul său, Anthony, care-i mai bucură pe fanii marelui actor cu fotografii în social media.

Surpriza a venit chiar azi, când Alain Delon a împlinit 87 de ani, iar Anouchka (31), actriță și ea, a postat o fotografie cu tatăl ei în tinerețe și i-a urat la Mulți ani. La final de octombrie, actița a mai postat una, recentă, de data aceasta, în care este alături de tatăl ei, aflat în pat. „Fata lui tati', a scris ea în dreptul fotografiei.

Citește și: Drama lui Alain Delon: la 4 ani a fost abandonat de părinţi, iar cei adoptivi au murit la scurt timp

Citește și: A murit Nathalie Delon, singura soție a lui Alain Delon. Iată fotografia de la ultima lor întâlnire, din urmă cu câteva zile!

Citește și: Oana Zăvoranu a dezvăluit că trece printr-o perioadă grea:„Este cel mai sensibil moment al vieții mele. Nu îl știe nimeni’

Citește și: Aaron Carter a murit. Fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys avea 34 de ani:'Un moment foarte greu'

La scurt timp după ce imaginea în care Alain Delon afișează o mină zâmbitoare și un aer fericit s-a viralizat în mediul online, tânăra a postat un story pe Instagram pentru a răspunde nenumăratelor întrebări din partea fanilor.

„Ca să vă răspund la întrebări, fotografia este de astăzi. Ziua lui de naștere este întotdeauna 8 noiembrie. I-am spus că îmi scrieți foarte mult aici pentru el. A vrut să vă mulțumească cu această fotografie.'

Iar ca bonus, Anouchka Delon le-a transmis fanilor un mesaj de la tatăl ei: „Sunt incredibili. Le datorez totul, ei sunt cei care m-au făcut', a spus alain Delon.

Alain Delon și-a făcut testamentul. Actorul are o avere de 82 de milioane de euro

Alain Delon a împlinit 87 de ani și, cum e și firesc, se pregătește pentru momentul în care va părăsi această lume… Actorul încă se recuperează după cele două AVC-uri suferite în trecut și a decis, încă de acum doi ani, să-și scrie testamentul, așa încât cei trei copii ai săi recunoscuți să nu se certe între ei după moartea sa. Chiar și așa, decizia actorului legată de persoana care va moșteni toată averea sa de peste 80 de milioane de euro a stârnit controverse.

Potrivit publicației ‘Ici Paris’, care a dezvăluit ce prevede testamentul lui Alain Delon, toată averea actorului de 87 de ani va merge către doar unul dintre copiii săi. Astfel, revista a scris că Alain ar lăsa întreaga avere fiicei lui Anouchka. Acest lucru nu este însă credibil, susțin apropiații starului. Ei cred că actorul a ales să o facă pe fată executoare testamentară pentru a evita un război între copii după moartea sa, pentru averea de 82 de milioane de euro a tatălui lor, așa cum s-a întâmplat adesea în familiile celebrităților.

Starul are trei copii, Anthony Delon (56 de ani), Anouchka Delon (31 de ani) şi Alain-Fabien Delon (27 de ani), dar în dispozițiile testamentare ar fi privilegiat-o numai Anouchka, singura sa fată.

‘Ea o știe, deși nu-i prea place să vorbească despre asta. Va fi ea și nimeni altcineva. Dacă nu o lăsam pe ea să se ocupe, ar fi fost război, sunt sigur de asta„, a spus legendarul actor.

Foto: Hepta, Profimedia, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter