Ce a făcut Alex Delea cu banii de la Survivor: "Înainte eram foarte cheltuitor"

Publicat pe

Ce a făcut Alex Delea cu banii de la Survivor. Alex Delea, marele câștigător al sezonului trecut din show-ul de aventură, a primit 100.000 de euro, după ce a fost votat de către public, în defavoarea Elenei Chiriac. Delea a dezvăluit și cum și-a gestionat mica avere pe care a pus mâna. Participarea la Survivor i-a adus și o colaborare cu BRomania pentru un film de comedie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce a făcut Alex Delea cu banii de la Survivor. Marele câștigător al show-ului de supraviețuire Survivor, Alex Delea, a făcut parte din echipa Războinicilor. El a reușit să treacă cu bine de toate probele din concurs și să ia acasă premiul cel mare de 100.000 de euro. Delea a dezvăluit ce alte oportunități interesante a avut în showbiz, după competiția Survivor. Vedeta a menționat-o și pe Elena Chiriac, cu care păstrează o relație de prietenie.

Ce a făcut Alex Delea cu banii de la Survivor: "Înainte eram foarte cheltuitor"Ce a făcut Alex Delea cu banii de la Survivor: "Înainte eram foarte cheltuitor"

Ce a făcut Alex Delea cu banii de la Survivor

Alex Delea s-a îmbogățit cu 100.000 de euro după ce a fost desemnat marele învingător al show-lui Survivor. Deși este vorba de o sumă destul de mare, Delea a avut o atitudine cumpătată. Acesta a menționat că încă locuiește cu chirie, dar că dorește să-și ia un apartament, pentru câștiga profit de pe urma imobilului.

„I-am dat mamei o parte din ei. Nu mi-a cerut, dar mi-a plăcut mie să-i trimit. Iar restul de bani sunt blocați deocamdată, n-am făcut nimic. Sincer, vreau să iau un apartament în dezvoltare, să-l fac, să-l vând, să scot alți bani. Nu vreau să-mi iau un apartament să stau foarte mult în el. Evident, trebuie să fac ceva. Nu vreau să-mi iau un apartament să stau în el. Vreau să-l iau, să-l vând.” a declarat Alex Delea pentru Fanatik.

De ce s-a anulat rubrica lui Alex Delea de la emisiunea lui Măruță

După ce a devenit cunoscut datorită show-ului Survivor, Alex Delea a avut și o rubrică în cadrul emisiunii lui Măruță de la PRO TV. Fostul Războinic se descurca destul de bine, în calitate de prezentator pe micul ecran, însă brusc segmentul său a fost întrerupt. Alex Delea a dezvăluit care a fost motivul pentru care rubrica de la Măruța a fost anulată.

Pentru că a intrat rubrica cu Războinicii, de la Survivor. Cine pleacă în noul sezon. Nu mai aveau echipă să-mi dea să fac și eu rubrica mea. Era bine rubrica mea, sunaseră unii să și sponsorizeze, era bine. Poate continuăm după ce se încheie rubrica cu Survivor.” ,a spus Delea pentru aceeași sursă.

Alex Delea, despre colaborarea cu BRomania

Alex Delea a fost foarte entuziasmat de proiectul la care a lucrat alături de BRomania. Este vorba despre un film în care joacă cu Antonia, dar și cu fosta sa colegă, Elena Chiriac. Fostul Războinic a dezvăluit întâmplările hazlii de la filmări, dar și momentele dificile cu care s-a confruntat.

Filmul cu BRomania, cu Antonia… E foarte tare. M-a șocat cum se face un film. Nu e cum mă gândeam eu, e diferit, e muncă multă, să-mi trag una… Să filmezi 20 de ore, 15 ore pentru 5 minute din film?! Tragi foarte multe duble, poți să faci și 10. Faci același lucru. Nu mă gândeam că e așa multă organizare, muncă.„, a mai adăugat acesta pentru publicația citată.

Alex Delea nu era obișnuit să facă economii

Ce a făcut Alex Delea cu banii de la Survivor. Alex Delea a mărturisit că experiența de la Survivor l-a învățat să fie mai puțin cheltuitor și să-și asume responsabilitatea când vine vorba de partea financiară.

„Înainte de Survivor nu făceam nicio economie. Acum, după Survivor, am o frică de eșec de nu-ți vine să crezi. Mi-e frică tare de eșec. Adică înainte cheltuiam, banii pe care i-am câștigat sunt la mine, nu i-am cheltuit.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter