Anamaria Prodan a sărbătorit Ziua Națională în mijlocul mulțimii. Mesajul patriot al impresarei: "România, iartă-ne că..."

Publicat pe

Printre românii care au ieșit azi să celebreze 1 Decembrie se numără și Anamaria Prodan, care a sărbătorit Ziua Națională în mijlocul mulțimii. Impresara a postat recent niște fotografii și un filmuleț în care împărtășește emoția acestei zile cu cei care au celebrat azi Ziua României.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a reușit să surprindă și azi, de Ziua României, când a sărăbătorit într-un mod aparte. Impresara a făcut o baie de mulțime, participând la festivități alături de membrii partidului Alianța pentru Patrie.

Anamaria Prodan a sărbătorit Ziua Națională în mijlocul mulțimii. Mesajul patriot al impresarei: "România, iartă-ne că..."Anamaria Prodan a sărbătorit Ziua Națională în mijlocul mulțimii. Mesajul patriot al impresarei: "România, iartă-ne că..."

Anamaria Prodan a sărbătorit Ziua Națională în mijlocul mulțimii

Anamaria Prodan a sărbătorit azi românește Ziua Națională, în mijlocul mulțimii, de unde nu au lipsit steagurile și cocardele tricolore, impresara dezvăluindu-și încă o dată patriotismul și dragostea pentru țară. De altfel, Anamaria Prodan a lăsat pe pagina personală și un mesaj video extrem de emoționant.

Citește și:Fiul lui Șerban Ionescu, mesaj tulburător la 10 ani de la moartea actorului:L-am admirat, l-am blestemat, l-am batjocorit

Citește și:Ce a pățit Gheorghe Turda la înmormântarea lui Alexandru Arșinel. Superstițiile spun că e semn rău:Când am ieșit din cimitir…

Citește și: Ce se întâmplă cu Dorel Vișan, la 84 de ani

Citește și: Metoda neobișnuită prin care actorul Dorel Vișan s-a vindecat de hepatită cronică virală, stadiu grav

„La mulți ani, români! La mulți ani, România! Pentru tine, România mea, am un mesaj din suflet. Iartă-ne. Iartă-ne că nu ne ridicăm la nivelul curajului și patriotismul strămoșilor noștri care s-au jertfit ca tu, România mea, să fii întreagă, prosperă și mândră de fiii și fiicele tale! Iartă-ne că suntem lași și că lăsăm capul în pământ. Iartă-ne că ne lăsăm umiliți și batjocoriți de străini! Iartă-ne că nu ne-am opus atunci când tu ai fost jefuită, trădată și prădată.

Dar îți spun, România mea, că sunt astfel de femei în țară, puternice, și că fiecare face cât 100 de bărbați. Și îți promit că noi, femeile, nu ne vom lăsa călcate în picioare și o să te facem din nou mândră de noi. Te iubesc, România mea, și te rog din suflet să ne mai dai o șansă. Mulți români se trezesc din somnul cel de moarte în care ne adânciră barbarii de tirani. Și te vom recupera, dragă Românie, noi, patrioții care te cinstim și te iubim din tot sufletul nostru. La mulți ani, România!', este mesajul transmis de Anamaria prodan în social media.

Anamaria Prodan a intrat în politică

Cu puțin timp înainte de a se fi încheiat divorțul de Reghe, Anamaria Prodan a anunțat că intră în politică, A luat această decizie, spune ea, pentru a lupta pentru drepturile femeilor din România. Impresara s-a înscris deja în Alianța Pentru Patrie, partidul lui Codrin Ștefănescu, cel cu care a avut-o o relație mai demult.

Anamaria Prodan a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Fiica Ionelei Prodan a postat o scrisoare-manifest pe contul ei de Instagram, în care își explica planurile de viitor. Vedeta a transmis că e pregătită să lupte pentru drepturile femeilor, pentru a schimba modul în care sunt ele privite în societate. De asemenea, agentul FIFA a susținut că: „singura politică pe care am făcut-o până acum a fost a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere’.

Totodată, Anamaria Prodan a susținut că „femeile sunt aproape inexistente, într-o lume acerbă a bărbaților. Iar eu, din statutul de membru fondator al A.P.P. retras și tăcut, am decis că este timpul să ies la război pentru drepturile femeilor’, spus Anamaria Prodan.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter