Anamaria Prodan, după ce a fost întrebată dacă Reghe stă cu amanta: "Cine nu vrea să mai facă parte din familie..."

Publicat pe

Anamaria Prodan este plecată în Dubai, în timp ce Laurențiu Reghecampf s-a mutat în Bănie, după ce a semnat cu Universitatea Craiova. Sexy-impresara a fost întrebată direct dacă antrenorul s-a mutat cu amanta la Craiova, moment în care a răbufnit și a făcut noi dezvăluiri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan este în Dubai, Reghe la Craiova și încă se discută despre un posibil divorț. Impresara a precizat în repetate rânduri că nu intră în discuție o depărțire, cu toate că soțul ei a fost surprins în compania unei domnișoare, în Deltă și a apărut în public fără verighetă.

Anamaria Prodan, după ce a fost întrebată dacă Reghe stă cu amanta: "Cine nu vrea să mai facă parte din  familie..."Anamaria Prodan, după ce a fost întrebată dacă Reghe stă cu amanta: "Cine nu vrea să mai facă parte din  familie..."

Anamaria Prodan:„Cine nu vrea să mai facă parte din familie e liber să facă ce vrea'

Ultima dată, Anamaria Prodan a fost întrebată direct: „Aţi aflat că stă (n.r. Reghe) cu amanta la Craiova?'.

Anamaria Prodan a solicitat dovezi clare în acest sens și a a făcut noi dezvăluiri despre ce se întâmplă în căsnicia sa.

„Dacă așa ați aflat voi că stă cu amanta la Craiova, mergeți și faceți poze clare. Nu ca cele din Deltă și prezentați-le. Dacă ma înjură si îmi vorbește urât mie sau copiilor, întrebați-l pe el sau pe cine vreți. Amanta, prieteni apropiați. Eu nu mai vreau să stau zilnic să fac sau să desfac viața lui Reghe sau a mea sau a copiilor.

Dacă Reghe face ceva, pleacă, are amante, să vă spună el. Eu, fetele și Reghe Jr. suntem toți uniți. Familie. Cine nu vrea să mai facă parte din familie e liber să facă ce vrea. Noi suntem cu capul sus. Reghecampf-Prodan și nu rupem rândurile niciodată!', a spus tranșant Anamaria Prodan pentru sport.ro.

Citește și: Reghe, un nou semn al despărțirii de Anamaria Prodan.A renunțat la verighetă

Citește și: Ce a postat Anamaria Prodan, după ce Reghe a fost surprins cu o domnișoară, în Grecia:„Soț perfect, bărbat perfect'

Citește și: Anamaria Prodan, fotografie super-sexy, la 48 de ani:„Femeie independentă'

Citește și: Ramona de la Clejani a divorțat după 10 ani de căsnicie:„O să mă numesc Ioniță, ca tatăl meu'

Anamaria Prodan: „Despre amante, modele nu vreau să mai aud'

Mai mult, Anamaria Prodan a continuat, subliniind clar că Laurențiu Reghecampf are o soție.

„Despre amante, modele nu vreau să mai aud. Eu am vorbit. Fiecare doarme cum își așterne. Cred ca el știe cel mai bune dacă are amante, amantă sau altceva. Deocamdată Reghe are NEVASTĂ. Asta trebuie să înțeleagă amantele.

Este hilar pentru mine care m-am născut cu prea mult creier și cu prea multă abilitate cum asemenea persoane au atâta tupeu să cheme paparazzi să facă scenarii, să plece prin străinătate. Să-și pună prietenele să facă poze. Să dea ponturi pe unde mănâncă si cu cine sunt… Și vezi Doamne au apărut la TV, își cresc tariful, îngroapă familii și aduc în groapă bărbații care dorm pe ei', a mai menționat Anamaria Prodan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter