"Ce ar putea să facă? Să mă înșele..." Andra susține că i-ar putea ierta aproape orice lui Cătălin Măruță

Publicat pe

Andra spune că i-ar putea ierta aproape orice lui Cătălin Măruță. Într-o perioadă în care showbizul abundă în despărțiri, Anda și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive și mai frumoase cupluri. Artista și omul de televiziune sunt căsătoriți de 14 ani și au doi copii superbi. Îndrăgostită de soțul ei ca-n prima zi, Andra mărturisește că i-ar ierta aproape orice partenerului ei de viață. Are însă o limită. Iată despre ce e vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andra susține că i-ar putea ierta aproape orice lui Cătălin Măruță. 14 ani de căsnicie înseamnă mult în ziua de azi, iar Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai bune exemple pentru tinerii din ziua de azi și nu numai. Dragostea care i-a unit la început a crescut frumos și s-a maturizat odată cu venirea pe lume a celor doi copii, Eva și David, în vârstă de 7 și, respectiv, 11 ani. Recent, în cadrul unei emisiuni radio, artista a măturisit că, din dragoste pentru soțul ei, ar trece peste multe.

"Ce ar putea să facă? Să mă înșele..." Andra susține că i-ar putea ierta aproape orice lui Cătălin Măruță"Ce ar putea să facă? Să mă înșele..." Andra susține că i-ar putea ierta aproape orice lui Cătălin Măruță

Andra susține că i-ar putea ierta aproape orice lui Cătălin Măruță

Cu toate că amândoi au cariere solicitante, dar și doi copii mici, Andra și Cătălin Măruță au știut mereu să păstreze aprinsă flacăra iubirii, iar sentimentele lor au devenit tot mai puternice odată cu trecerea anilor. Tocmai de aceea, artista a dezvăluit că ar putea trece peste anumite lucruri în relația cu soțul ei, atât timp cât între ei există iubire.

Citește și: Denise Rifai și Cătălin Măruță s-au întâlnit în trafic:„Te iubesc mult de tot, mor după tine’. Cum a reacționat Eva

Citește și: Cum se înțelege Nicole Cherry cu Andra. Soția lui Cătălin Măruță i-a cântat botezul fiicei sale, Anastasia:„Este un om…’ / EXCLUSIV

Citește și: Unde își reînnoiesc jurămintele Andra și Cătălin Măruță, la 14 ani de la nuntă: „Ca-n filme'

Citește și: Cum s-au cunoscut Andra și Cătălin Măruță:'El avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc'

„Eu cred că în dragoste orice este permis, când iubești cu adevărat. Poți trece peste niște lucruri, dacă iubești cu adevărat și dacă îți dorești ca lucrurile să funcționeze bine. Nu am trecut prin lucruri rele, dar mă gândesc că, mai ales dacă ai copii sau vrei să faci copii și să ai un viitor cu acel om, treci peste niște lucruri. Eu aș trece, așa văd în momentul ăsta. Nu am trăit, dar aș trece pentru că știu cât de mult îl iubesc și ăsta e omul, nu cred că aș putea găsi pe altul', a declarat Andra, în cadrul unei emisiuni, conform spectacola.ro.

Andra l-ar ierta pe Cătălin Măruță dacă ar înșela-o

Mai mult, Andra a dezvăluit și că ar putea trece peste infidelitatea partenerului ei, considerând că acesta nu este cel mai rău lucru care i s-ar putea întâmpla. În schimb, lucrurile stau altfel în cazurile de abuz domestic, după cum a ținut să sublinieze vedeta. De altfel, ea le-a încurajat pe femeile care sunt abuzate să nu se complacă într-o relație toxică.

„Ce ar putea să facă? Să mă înșele. În sensul în care o femeie e bătută, e clar că acolo nu mai e vorba de dragoste, este o obsesie, nu mai e cazul să vorbesc. Tot ce s-ar putea întâmpla rău este să mă înșele. Nu încurajez femeile să stea într-o relație în care sunt abuzate, pentru că suntem capabile să facem pe picioarele noastre foarte multe lucruri, dacă ne dorim, prin muncă se poate. Mergeți fetelor și munciți și nu stați la mila bărbatului! Nu mai suntem pe vremuri', a mai spus Andra.

Care e secretul relației lor longevive

La fel de deschis în privința dezvăluirilor despre viața personală, Cătălin Măruță ne-a mărturisit că secretul relației longevive dintre el și Andra este, de fapt, comunicarea.

„Să știi că noi nu deținem un secret. Suntem absolut exact ca orice familie care poate citește materialul ăsta. Și la noi există discuții, și la noi există discuții în contradictoriu. Important este să comunici cu omul de lângă tine și să vrei să faci echipă cu omul ăla. Și să fii împreună cu el și să mergi înainte cu el. Cred că… comunicarea, respectul, iubirea, toate astea sunt foarte importante', a declarat Cătălin Măruță pentru VIVA!

Și ar mai fi un motiv pentru care Andra și Cătălin Măruță au o căsnicie atât de trainică – își fac întotdeauna timp unul pentru celălalt, pentru copii, pentru momentele de calitate petrecute în familie.

 „Comunicarea, cum spuneam. Să povestești cu omul de lângă tine absolut orice și oricând. (…) Indiferent cât de ocupați am fi, indiferent cât de departe am fi unul de celălalt într-un weekend, facem tot ce este posibil să ajungem acasă. Dimineața, la ora 7.30, ducem împreună copiii la școală. Andra poate are mai mult timp după-amiaza cu ei, eu poate în weekend, când ea are evenimente. Așa că, întotdeauna găsim timp', a mai spus Cătălin Măruță pentru VIVA!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter