Andreea Perju se teme pentru fiicele ei, după divorț: "Cel mai frică îmi este de vicii și de anturaj"

Publicat pe

Andreea Perju se teme cu privire la viitorul fetițelor sale, într-o societate în care tinerii o apucă adesea pe căi greșite. Vedeta a divorțat recent de fostul ei soț, Cristi Donciu. Cei doi au trăit o poveste de dragoste vreme de 13 ani. În prezent, aceștia se implică mult în educația celor două fiice, Ada (9 ani) și Mara (13 ani). Andreea Perju a relatat ce sfaturi a oferit copiilor ei, dar și cum arată viața după separarea de partener.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Perju se teme pentru fiicele sale, întrucât societatea a devenit un loc foarte nesigur pentru cei tineri. Vedeta a avut parte de o shimbare majoră în viața ei, după divorțul de Cristi Donciu, cel care i-a fost alături vreme de 13 ani. Perju este însă în culmea fericirii căci și-a îndeplinit un mare vis. Vedeta a vorbit despre cum își educă fiicele și despre planurile lor de sărbători.

Andreea Perju se teme pentru fiicele ei, după divorț: "Cel mai frică îmi este de vicii și de anturaj"Andreea Perju se teme pentru fiicele ei, după divorț: "Cel mai frică îmi este de vicii și de anturaj"

Andreea Perjul se teme pentru fetițele ei

Andreea Perju a trecut recent prinr-un divorț de partenerul, Cristin Donciu. Din mariajul lor au rezultat două copile superbe, Ada (9 ani) și Mara (13 ani). Vedeta este foarte protectoare cu micuțele și caută să le ofere cele mai bune sfaturi de viață. Aceasta a relatat că le implică încă de pe acum în activități constructive, prin care își însușesc valori importante.

Cel mai frică îmi este de vicii și de anturaj. Eu o să fiu mereu lângă fetele mele și o să vorbesc cu ele, le voi da cele mai importante sfaturi. De fapt, le dau sfaturi în fiecare zi, încerc să le învăț și cu valoarea banului și încerc să le implic în tot felul de activități și la restaurantul nostru, că strâng două pahare, că fac lucruri”, a afirmat aceasta pentru Click!.

Citește și: De ce e a ajuns Andreea Perju în pragul divorțului și cum și-a salvat căsnicia:'Am învățat să…'

Citește și: Cine este Andreea Perju.A pozat în Playboy, e căsătorită și are două fete

Citește și: Marcel Pavel a împlinit 63 de ani! Ce surpriză i-a pregătit familia:’Eu m-am cam enervat…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cine vor fi nașii lui Alin Oprea, la nunta cu Medana:„A plâns când m-a cerut în căsătorie. Au fost o mie de martori’

Andreea Perju și-a împlinit un mare vis, după divorț

Andreea Perju a avut parte și de o mare realizare anul acesta. Vedeta și-a cumpărat o locuință, unde va sta alături de fiicele sale. Din păcate, Andreea nu va petrece sărbătorile în noua casă, întrucât nu este complet amenajată. Perju și fetițele ei vor inaugura totuși de Crăciun, locuința, printr-un gest simbolic.

Suntem foarte fericite și entuziasmate de faptul că am achiziționat o casă nouă și încă ne bucurăm de ea, ni s-a îndeplinit un vis. Nu apucăm să ne mutăm până de sărbători dar eu și fetele ne-am propus să mergem să facem bradul acolo, să îl împodobim în casă nouă. Ne pare rău că nu ne mutăm încă dar mai avem multe lucruri de aranjat.„, a mai adăugat aceasta pentru sursa citată.

Cum își va petrece Andreea Perju sărbătorile

Andreea Perju este foarte entuziasmată pentru vacanțele pe care le va petrece cu fetițele ei Mara și Ada, în preajma sărbătorilor. De Crăciun, vedeta va fi acasă, alături de cei dragi și vor împodobi brăduțul.

Înainte de Crăciun eu voi pleca cu Mara într-o tabără de schi, în Italia. Ea e acum în perioada preadolescenței, are 13 ani și simt nevoia să fiu doar eu cu ea. Ne întoarcem de acolo pe 23 decembrie, apoi vom împodobi bradul în casă nouă. Eu sunt pe stil tradițional, facem Crăciunul acasă, cu fetele și cu tata, și Revelionul la fel. Apoi s-ar putea să plec cu Ada, cu cea mică, într-o tabără cu baschetul', a mai menționat Andreea Perju.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter