Carmen Șerban s-a despărțit de iubit, după 6 ani de relație: "Deveniserăm toxici unul pentru celălalt"

Publicat pe

Schimbările din viața artistei Carmen Șerban sunt nu doar pe plan fizic – artista s-a despărțit de iubit, după o relație de 6 ani, care, spune, ea, devenise una toxică. Iată ce dezvăluie artista despre decizia luată, dar și în ce relații a rămas cu fostul ei partener de viață!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Șerban s-a despărțit de iubit, artista luând decizia de a pune capăt unei relații de 6 ani, deși, probabil, apropiații și fanii așteptau mai degrabă să audă clopotele de nuntă. Puțini știu însă că artista nu crede în instituția căsătoriei. Cu toate astea, nu exclude din viața ei relațiile de lungă durată.

Carmen Șerban s-a despărțit de iubit

La 51 de ani, Carmen Șerban arată mai bine ca niciodată și spune că dorește să-și întâlnească sufletul-pereche… asta după ce a încheiat o relație de 6 ani, care, din nefericire, nu mai funcționa. Artista a dezvăluit că ea și partenerul ei de viață au decis să ia o pauză în relație, acesta fiind, de fapt, preambulul, unei despărțiri definitive.

Citește și: Carmen Șerban a slăbit 15 kg și și-a făcut mai multe operații estetice. Cum arată acum

Citește și: Cum a sărbătorit Messi victoria Argentinei pe stadion, alături de soție și copii: „În sfârșit, ești campion mondial. Știm cât de mult ai suferit atâția ani'

Citește și: Surpriză pentru Gina Pistol, de ziua ei.Ce i-au pregătit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Tot ce ne-am dorit'

Citește și: Vali Bărbulescu, mesaj neașteptat după ce și-a cerut iubita în căsătorie:„Cred că este aproape imposibil să-ți găsești sufletul pereche în zilele noastre’

„În momentul acesta sunt singură, după ce am încheiat o relație de aproape 6 ani. Nu a mai mers și am decis împreună „să luăm o mică pauză”, deși știm amândoi că s-a terminat definitiv. Deveniserăm toxici unul pentru celălalt și am decis, tot împreună, că o să rămânem prieteni”, a dezvăluit artista pentru FANATIK.

Artista speră să-și găsească sufletul-pereche

Deși a declarat în repetate rânduri că este adepta relațiilor de lungă durată, Carmen Șerban a mărturisit nu ține să fie în rândul lumii și să procedeze într-un anume fel, doar de gura lumii. Artista spune că nu va îmbrăca rochia de mireasă, dacă ar fi să se mărite. Cu toate acestea, speră să-și găsească sufletul-pereche, dezvăluind că singurătatea nu o reprezintă.

„Nu am spus niciodată că nu mă implic pe lungă durată. Am spus că nu cred în instituția căsătoriei, la modul că ar putea fi onorată și respectată exact așa cum se presupune că ar trebui să fie: fără infidelități, fără interese meschine etc. (…)

Odată cu înaintarea în vârstă, prioritățile se mai schimbă, iar acum pot să spun că îmi doresc să-l întâlnesc pe acel „suflet pereche”, dacă există într-adevăr așa ceva! Singurătatea îți chinuie sufletul, deci nu este pentru mine”, a mai spus Carmen Șerban, pentru sursa citată.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter