Cătălin Botezatu comentează stilul vestimentar al Primei Doamne. Unde greșește Carmen Iohannis: "Domnia sa ține tot timpul să i se vadă genunchii" / EXCLUSIV

Publicat pe

După ce Cătălin Botezatu a susținut că Prima Doamnă a gafat stilistic la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, designerul revine cu precizări și comentează stilul vestimentar al soției președintelui, Carmen Iohannis. Celebrul creator de modă spune că cei care greșesc sunt stiliștii, nu Prima Doamnă, însă admite că aceasta comite totuși o mică greșeală…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La 55 de ani și cu mai bine de 30 de ani experiență, Cătălin Botezatu este o autoritate în domeniu, așadar celebrul designer a comentat recent stilul vestimentar al Primei Doamne, Carmen Iohannis. Cum, la scurt timp după funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, ținuta soției președintelui a fost comentată în repetate rândui, faimosul designer a avut o controversă cu Andreea Tincu, creatoarea de modă care o îmbracă pe Carmen Iohannis. Atunci, designerul a susținut că Prima Doamnă a țării a gafat flagrant cu apariția ei și a făcut mai multe comentarii referitoare la „decolteul mult prea mare’ al rochiei purtate la înmormântarea suveranei. Iată ce crede, de fapt, Cătălin Botezatu despre stilul vestimentar al lui Carmen Iohannis!

Cătălin Botezatu comentează stilul vestimentar al Primei Doamne. Unde greșește Carmen Iohannis: "Domnia sa ține tot timpul să i se vadă genunchii" / EXCLUSIVCătălin Botezatu comentează stilul vestimentar al Primei Doamne. Unde greșește Carmen Iohannis: "Domnia sa ține tot timpul să i se vadă genunchii" / EXCLUSIV

Cătălin Botezatu, despre stilul vestimentar al Primei Doamne, Carmen Iohannis

Dat fiind că, în ultima vreme, în ultima vreme, Cătălin Botezatu avut un comeback în zona declarațiilor controversate, am vrut să facem lumină în această privință, mai ales după ce între el și designerul Primei Doamne a avut loc un schimb de replici tăios. Creatorul de modă susține că nu a criticat-o pe Carmen Iohannis, ci pe designerul care a îmbrăcat-o.

Citește și: Carmen Iohannis a împlinit 62 de ani. Cum a început povestea ei de iubire cu Klaus Iohannis

Citește și: Cum arăta Klaus Iohannis la 17 ani. Fotografia care a devenit virală

Citește și: Valentina Pelinel, detalii intime din căsnicia cu Cristi Borcea:Am menținut fiorii în relația noastră

Citește și: Ce se întâmplă în viața sentimentală a lui Cătălin Botezatu. Declarații despre căsătorie și marea lui iubire, Dana Opșitaru: „A fost femeia care m-a…' / EXCLUSIV

„Eu nu am criticat-o pe Prima Doamnă, Carmen Iohannis, am criticat ținuta care a fost făcută de un stilist. În general, femeile care au un anumit statut, cum este cel de Prima Doamnă, apelează la un stilist. Eu nu am criticat femeia, ci ținuta. Carmen Iohannis este o femeie extraordinară, frumoasă, inteligentă, care arată foarte bine și care, de cele mai multe ori în aparițiile publice, a avut ținute corecte.

Greșeli stilistice se fac la orice nivel, în orice țară, multe dintre Primele Doamne ale lumii au purtat ținute care au fost comentate negativ. Eu mi-am spus părerea pentru că era vorba de un eveniment, funeralii de stat, care impunea respectarea unor reguli vestimentare stricte. În acel interviu am criticat inclusiv ținutele unor membre ale Casei Regale britanice, pentru că au purtat accesorii în exces„, a spus Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru VIVA!

Unde greșește Carmen Iohannis din punct de vedere stilistic

În continuare, Cătălin Botezatu a insistat asupra faptului că vina le aparține în totalitate stiliștilor care îi creează ținutele Primei Doamne, însă, în cele din urmă a dezvăluit și ce i se pare nepotrivit în modul de a se îmbrăca al soției președintelui. Carmen Iohannis are, clar, o preferință personală pentru rochiile și fustele deasupra genunchiului, pe care le poartă atât la ocazii oficiale, cât și în viața de zi cu zi.

Designerul consideră că nu este neapărat o greșeală, dar acest gen de lungime nu este ușor de contrololat și, mai mult, nu este potrivit pentru statutul de Primă Doamnă.

„Carmen Iohannis nu greșește, greșesc stiliștii. Dacă ar fi să nominalizez un lucru care nu este conform cu statutul, n-aș putea să spun că este o greșeală, ar fi faptul că nu respectă lungimea fustei sau a rochiei. Domnia să ține tot timpul să i se vadă genunchii. Este o lungime incertă, uneori greu de controlat”, a comentat Cătălin Botezatu stilul vestimentar al Primei Doamne, Carmen Iohannis, în exclusivitate pentru VIVA!.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter