Ce a făcut Irina Tănase în ziua în care Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare

Publicat pe

Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare, pentru o zi. Fostul lider PSD a ieșit din spatele gratiilor pe 31 octombrie, în jurul prânzului şi s-a întors la Penitenciarul Rahova pe 1 noiembrie, după 24 de ore. Irina Tănase nu a început foarte bine ziua în care iubitul ei a primit permisie şi a postat, pe reţelele de socializare, un selfie pentru care a fost compătimită de fani.

Ce a făcut Irina Tănase în ziua în care Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoareCe a făcut Irina Tănase în ziua în care Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare

În ultima vreme, Irina Tănase este o prezenţă activă pe reţele de socializare şi, dacă zilele trecute, a postat o declaraţie de dragoste pentru Liviu Dragnea, drept cadou de ziua fostului lider PSD, ieri şi-a surprins din nou fanii.

Partenera lui Dragnea a postat un selfie din maşină, fotografie însoţită de mesajul „Selfie-ul de blocat în trafic' dimineaţa'. Cel mai probabil, Irina se îndreptas spre cabinetul de meditator pe care și l-a deschis în această vară.

Imediat prietenii virtuali ai Irinei Tănase au reacționat la postarea acesteia şi au compătimit-o, însă răspunsul Irinei nu a întârziat să apară: Păi și dacă mă enervam… nu se elibera șoseaua', a spus aceasta.

Potrivit informațiilor de ieri, Dragnea urma să iasă din penitenciar săptămâna viitoare, într-una din zilele 4, 5 sau 6 noiembrie.

Această permisie i-a fost acordată de conducerea Penitenciarului Rahova după ce, săptămâna trecută, i-a fost respinsă.

Astăzi, Dragnea s-a întors la penitenciarul Rahova acolo unde își execută pedeapsa de 3 ani și șase luni cu executare. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter