Ce greșeală a făcut Anamaria Prodan în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf: "Ai iertat o dată, crede că este normal şi i se cuvine"

Publicat pe

În pofida faptului că este o femeie puternică, Anamaria Prodan admite că a făcut o greșeală majoră în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, greșeală care, ulterior, s-a întors împotriva ei. Impresara că un derapaj trecut cu vederea aduce altele după sine…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a ținut întotdeauna cu casa, cum se spune, însă admite că a făcut o greșeală enormă în căsnicia cu Laruențiu Reghecampf, vizavi de relația lor. În cele din urmă, deznodământul a fost unul puțin anticipat la vremea respectivă de către cei care îi credeau un cuplu solid, o familie fericită. Cei doi soți au ajuns la tribunal, însă povestea lor s-a propagat în social media și nu numai, luând dimensiuni incredibile.

Ce greșeală a făcut Anamaria Prodan în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf: "Ai iertat o dată, crede că este normal şi i se cuvine"Ce greșeală a făcut Anamaria Prodan în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf: "Ai iertat o dată, crede că este normal şi i se cuvine"

Anamaria Prodan a făcut o mare greșeală în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf

Povestea lor de dragoste s-a transformat peste noapte într-o telenovelă cu accente dramatice, care s-a mutat de la tribunal direct în stradă, unde foștii soți au fost protagoniștii unui scandal incredibil, mutat la IML din cauza loviturilor. Anul trecut, cei doi păreau a forma o familie fericită și unită, dar avea să se dovedească faptul că nu a fost așa după ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf are o altă parteneră de viață și că urmează să devină tată…

Citește și: Ce a spus Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf la parastasul mamei sale: „Ea l-a ținut…”

Citește și: Laurențiu Reghecampf a venit de urgență în țară, după ce Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală: „Îi e frică de partaj

Citește și: Cum arată băiețelul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf.Liam a împlinit 4 luni

Citește și: Cătălin Cazacu, adevărul despre certurile cu Ramona Olaru:’Nu vrem să părem familia și nici cuplul perfect’

Deși a încercat tot timpul să ascundă problemele din căsnicia ei, în cele din urmă Anamaria Prodan a recunoscut că a făcut o greșeală care a costat-o mult în final.

„În momentul în care cel de lângă tine nu are legătură cu realitatea şi nu este bărbat (n.red. atunci trebuie să renunţi la relaţie). Un bărbat trebuie să îşi iubească femeia, să o respecte, să-şi îndrume copiii, să îi respecte.

În momentul în care bărbatul stă şi se uită după femei, petrece timpul cu femei, fură din casă, dă altora munca pentru copii, în momentul ăla trebuie eliminat instant. Nu există să ierţi. Ai iertat o dată, crede că este normal şi i se cuvine acest comportament. Ăia nu sunt bărbaţi”, a spus Anamaria Prodan, într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf, după ce s-au bătut în plină stradă

La finele lunii septembrie, spiritele s-au încins la maximum între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf, cae s-au bătut în stradă, conflictul încheindu-se la poliție. Cu toate acestea, impresara a decis să-și ierte fostul partener de viață, chiar dacă altercația dinte ei a fost una dureroasă la propriu și la figurat. Mai mult, Anamaria Prodan a spus că nu ar fi mers la Poliție pentru a depune plângere, dacă antrenorul nu ar fi făcut primul acest pas. Chiar dacă Anamaria Prodan a lăsat să se înțeleagă că a făcut o greșeală în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf atunci când l-a iertat, și de data asta s-a declarat gata să depășească momentul.

O spun fără ezitare, fiindcă am învățat că a ierta e cel mai dificil gest pe care-l poate face un om. Am învățat să iert, dar și să mă rog pentru oamenii care-mi greșesc! Și vă mai spun ceva, nu aș fi mers nici la Poliție, după incidentul cel mai recent, dacă el nu ar fi făcut cel dintâi pasul!', a declarat impresara pentru impact.ro.

Vedeta a declarat că se bucură pentru fostul ei partener, dar consideră că acesta a uitat de copiii săi, de Bebe, fiul pe care cei doi îl au împreună.

„El traversează o perioadă frumoasă, să spunem, în viața lui! Păcat că o trăiește foarte târziu. Acum a uitat de copii, dar cred că-și va reaminti. Eu mă rog la Dumnezeu să nu fie foarte târziu, dar învăț să-l iert. Și eu am învățat să iert și să iau fiecare lucru care mi se întîmplă în viață la rând…', a mai spus Anamaria Prodan.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter