Ce planuri are Theo Rose pentru copilul ei cu Anghel Damian: "E crunt să muncești o viață, împins de la spate de părinți"

Publicat pe

Ce planuri are Theo Rose pentru copilul ei cu Anghel Damian. Theo Rose este însărcinată cu copilul lui Anghel Damian și amândoi așteaptă cu emoții venirea pe lume a micuțului, în vara anului viitor. Artista a început să-și ia foarte în serios rolul de viitoare mămică și se gândește foarte bine la cel fel de educație îi va oferi copilului ei. Cântăreața și-a exprimat dezacordul față de părinții care doresc să-și transforme micuții în vedete și a menționat cum are de gând să el educe pe copilul ei cu Anghel Damian.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce planuri are Theo Rose pentru copilul ei cu Anghel Damian. Artista de 24 de ani este însărcinată cu iubitul ei, regizorul Anhel Damian. Amândoi suunt două personaje cunoscute în showbiz, iar Theo Rose se gîndește de pe acum cum îl va feri pe viitorul lor copil de tentația celebrității. Cântăreața a criticat părinții care .vor ca ai lor copii să facă parte din lumea showbiz-ul, întrucât este un mediu foarte dor. Artista a tras un semnal de alarmă asupra pericolului pe care îl constituie aparențele frumoase de pe social-media și de la TV. Theo Rose a împărtășit fanilor cum ar reacționa ea însăși dacă micuțul ei va dori să fie vedetă.

Ce planuri are Theo Rose pentru copilul ei cu Anghel Damian: "E crunt să muncești o viață, împins de la spate de părinți"Ce planuri are Theo Rose pentru copilul ei cu Anghel Damian: "E crunt să muncești o viață, împins de la spate de părinți"

Ce planuri are Theo Rose pentru copilul ei cu Anghel Damian

Theo Rose a criticat pe Instagram, așa-numitele, „școli de vedete” pentru copii, care nu prezintă deloc realitatea vieții în lumina reflectoarelor. Artista susține că lumea showbiz-ului este un mediu foarte brutal și nemilos cu artiștii. Theo Rose s-a declarat revoltată de părinții care vor cu orice preț ca micuții lor să fie celebri. Cântăreașa a precizat că, în ceea ce privește copilul ei cu Anghel Damian, va avea grijă ca micuțul să aibă parte de o viață normală și liniștită.

Citește și: Ce a pățit Theo Rose la filmările pentru Clanul:’Mă simțeam foarte rău și când am ieșit afară…’

Citește și: Ce părere are mama lui Theo Rose despre Anghel Damian și ce spune despre nunta lor:„Este ceva ce noi nu am mai văzut

Pentru asta ar trebui să fie pregătiți copiii voștri, dragi părinți, care vă doriți să aveți copii vedete, că eu acum că o sa am un copil…Doar dacă va avea un talent foarte mare și să să nu aibă altă cale decât expunerea și atunci să fie el dispus să e sacrifice pentru asta (n.r. să devină vedetă), altfel, eu îi voi da toate celelate variante, să aibă liniște, astfel încât să aibă o viață, să aibă intimitate, să fie un om liniștit, pentru că viața asta nu e ușoară.

E crunt să muncești o viață, împins de la spate de părinți și să ajungi să faci ceva ce urăști să faci, pentru că realitatea nu corespunde cu visul pe care părinții tăi ți l-au creat. Aș vrea să mă fi auzit cât mai mulți pătrinți. Cunosc eu deja mulți părinți care sunt nebuni din a face vedete din copii lor și eu nu cred că e corect.„, a precizat Theo Rose.

Theo Rose, despre realitatea din spatele vieții de vedetă

Deși s-a spus despre Theo Rose căă ar fi prea tânără pentru a deveni mamă, artista dovedește că este foarte responsabilă și că deja știe ce ce învățături îi va transmite micuțului ei. Cântăreața a vrea să-și ferească copilul de toate pericolele vieții de vedetă și a sfătuit părinții să se gândească la sănătatea emoțională a celor mici. Theo Rose a atras atenția asupra faptului că celebritatea are multe părți întunecate despre care nu se vorbește îndeajuns.

Citește și: „Cochetam cu alcoolul și țigările.Nu mi-a plăcut să fiu un executant docil, de aia…’. Cum au arătat anii de școală ai lui Tudor Chirilă, în comunism / EXCLUSIV

Citește și: Ileana Stana Ionescu și-a revăzut fiul din America, după 3 ani. Cum a decurs întâlnirea:'Ea a fost topită de fericire, iar eu am fost zob'

E o realitate din păcate. Suntem liberi să spunem adevărul din spatele a ceea ce se spune la televizor și pe Instagram. Înainte artisșri nu arătau care era adevărul despre viața lor. Putea să fie în depresie, dar ei zâmbeau frumos și cunoștem atâtea cazugri de artiști mari care au sfârșit prina se sinucide, pentru că erau foarte triști , pentru căb era în depredsie pentu că suferea decepții enorme, dar păreau foarte fericiți la televizor.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter