Cine este Anca Serea. Tot ce nu știai despre soția lui Adi Sînă

Publicat pe

Cine este Anca Serea. Este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune de la noi și este considerată de mulți drept o adevărată mamă eroină, după ce a adus pe lume șase copii: Leah, Moise, Ava Stephanie, Noah, Sarah și David. A trecut și prin momente cumplite după ce și-a pierdut fostul soț după ce acesta a pierdut lupta cu o boală cumplită. A rămas atunci mamă singură, cu doi copii, dar apoi și-a refăcut viața alături de Adi Sînă, iar din povestea lor de dragoste au venit pe lume ceilalți patru copii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea a devenit cunoscută în mod special ca prezentatoare a rubricii Sport la Prima TV, dar a bifat și alte contracte care i-au adus atât bani în conturi, cât și o mulțime de fani. Apare în mai multe reclame la diverse produse și se ocupă și de cele două magazine online ale familiei, dintre care unul este de cosmetice.

Cine este Anca Serea. Tot ce nu știai despre soția lui Adi SînăCine este Anca Serea. Tot ce nu știai despre soția lui Adi Sînă

Cine este Anca Serea

Anca Serea s-a născut în data de 2 februarie 1981, la Tecuci. Are 41 de ani și este zodia Vărsător. Cariera ei a început în anul 1999, după ce a câștigat concursul „Elite Model Look”. A apărut și în emisiunea „Surprize, surprize”, prezentată de Andreea Marin, acolo unde a jucat rolul îngerașului. A fost și actriță, jucând pe scena Teatrului Național în piesa „Sangre Ardiente”. A absolvit cursurile Academiei de Studii Economice din București și are o înălțime de 1,77 m.

S-a cununat religios cu Adrian Sînă în data de 8 noiembrie 2015, la Biserica Cașin din București. Aici și-au botezat și doi dintre copii, pe Noah și pe Ava.

Cine este Anca Serea. Cavalerii și domnișoarele de onoare de la acel moment au fost chiar David, Sarah, Noah și Ava Stephanie.

Citește și: Cum se descurcă Anca Serea ca mamă, cu 6 copii: „Ei sunt tot ce mi-am dorit. Atunci când iubești nu ți se mai pare că faci un efort' / EXCLUSIV

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a mers la medic și poate să rămână însărcinată, la 48 de ani: „Toate analizele s-au făcut, este muncă în progres acum”

Citește și: Cum au devenit Anca Serea și Adi Sână proprietarii vilei de 500.000 de euro în care au stat cu chirie: „Este o casă foarte costisitoare, foarte obositoare fizic”

Citește și: Cum arată astăzi Noni Ene, băiețelul din reclama la brânză topită, care rostea replica „Dacă mă sărută data viitoare?'

Fostul soț a murit

Cine este Anca Serea. Înainte de căsnicia cu Adi Sînă, prezentatoarea avea o familie frumoasă cu afaceristul Filip Poplingher. Din păcate, acesta a murit în anul 2010 și a lăsat-o pe brunetă văduvă cu doi copii.

'Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu. (…)

Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Era un om perfect sănătos. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. 9 luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul nopții, nimic altceva…

A fost un om foarte muncitor, înzestrat cu o inteligență deosebită, a studiat în afara țării, cât și aici. Facem pomeni, așa cum face toată lumea când se împarte pentru cei plecați dintre noi și de sărbătorile mari, mergem la biserică și îi păstrăm vie memoria. Copiii mei merg frecvent la cimitir, iar mama are grijă personal de mormântul lui. Și ea l-a iubit. Nu aveai cum să nu iubești un om ca Filip', a povestit Anca Serea, în trecut, în interviuri.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter