Cine este Bianca Drăghiciu. A câștigat titlul de Photomodel of the World, la doar 17 ani / EXCLUSIV

Publicat pe

Cine este Bianca Drăghiciu. Modelul Bianca Drăghiciu a câștigat un titlu important la o competiție în Turcia. Tânăra de 17 ani și jumătate, originară din Sibiu, a fost aleasă Photomodel of the World! Cunoscută din prezentările de modă pentru diferiți designeri autohtoni, adolescenta a făcut furori cu frumusețea ei, încă de când era o copilă. La numai 11 ani, ea a obținut la un concurs de Miss din aceeași țară. Se știe că româncele noastre sunt frumoase și că fac furori în lume. Iată cum arată adolescenta care i-a cucerit pe turci, dar nu numai!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Bianca Drăghiciu. Bianca Drăghiciu este o adolescentă superbă, care a uimit cu frumusețea ei încă de când era o fetiță. Originară din Sibiu, aceasta este cunoscută din prezentările de modă ale designerilor noștri, încă de copil. Tot atunci, ea a obținut un titlu de frumusețe. Mai precis, la vârsta de 11 ani, Bianca a câştigat titlul de „Super Model of the World”, dar şi premiul special al juriului „Little Miss World Universe 2016', iar la 14 ani prezenta modă la New York.

Cine este Bianca Drăghiciu. A câștigat titlul de Photomodel of the World, la doar 17 ani / EXCLUSIVCine este Bianca Drăghiciu. A câștigat titlul de Photomodel of the World, la doar 17 ani / EXCLUSIV

Citește și: Andrei Mihalcea, prima reacție după eliminarea de la Chefi la Cuțite:”Asta e realitatea!” Ce i-a transmis Brigitta: „Ai fost…”

Citește și: Ani Crețu s-a căsătorit după 14 ani de relație.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Cum se înțelege Cristi Iacob cu soția lui și ce spune despre copii:„Evident că vrem. Ne-am gândit cu seriozitate la lucrul ăsta…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Anna Lesko:„Este o cură drastică, între 7 și 14 zile. O fac o dată sau de două ori pe an' / EXCLUSIV

Cine este Bianca Drăghiciu

Bianca Drăghiciu a făcut furori în Turcia cu frumusețea ei. Modelul a participat în a doua perioadă a lunii octombrie la o competiție a cărui titlu avea să îl câștige. Evenimentul a avut loc în perioada 11 – 20 octombrie, iar Bianca a câștigat titlul „Photomodel of the World'. Evenimentul a avut loc în Kușadasi, Turcia, în cadrul unui resort de lux. Ea a mai obținut și premiul special „best catwalk'.  

Tânăra din Sibiu a concurat cu fete din Moldova, Belarus, Mongolia, Ukraina, Finlanda, Columbia, Siberia, Turcia , Germania, Armenia, Korea, Rusia, Kyrgyztan, Portugalia, Serbia, Tatarstan și Bosnia.

La 11 ani, Bianca Drăghiciu a fost aleasă cea mai frumoasă fetiță

La 11 ani, Bianca Drăghiciu a câştigat titlul de „Super Model of the World”, dar şi premiul special al juriului la concursul „Little Miss World Universe 2016”, desfăşurat în Bodrum, Turcia. Adolescenta este cunoscută de mică de pe podiumurile de modă și mai are un frate, Eric, mai mic decât ea, care de multe ori a defilat alături de ea.

Bianca s-a remarcat în 2012 ca fotomodel şi manechin de succes, după ce a terminat Şcoala de Modeling din Sibiu. A prezentat pentru renumitele creatoare de modă: Elena Lăslean, Oana Ciclovan, dar şi pentru Adela Diaconu, în colecţia 'Campionii', alături de fratele ei, dar şi de mari nume ale sportului românesc, la Winter Fashion Tv Festival de la Braşov, în anul 2016.

Bianca Drăghiciu, pasionată de modă de când era mică

Invitaţia de a participa la concursul de frumuseţe pentru fetiţe din Bodrum a venit după ce organizatorii i-au urmărit activitatea prin prisma emisiunii ei, dar şi a nenumăratelor prezentări de modă. De-a lungul timpului, Bianca Drăghiciu pozat în reviste, a fost pe panouri în Sibiu şi a făcut mai multe reclame pentru branduri celebre.

Tânăra este pasionată de modă de mic copil şi, deseori, dă iama prin dressingul mamei sale. Mama sa, Adela Drăghiciu, o sfătuia să nu încalțe tocuri când era mică, pentru că acestea deformează piciorul.

„Mama mereu îmi atrage atenţia să nu mă încalţ cu tocuri, pentru că mi se deformează piciorul. Recent, mi-am luat nişte sandale cu blană de vulpe, pe care le-am admirat îndelung, însă încălţările cu tocuri mai trebuie să aştepte până mai cresc', a spus Bianca Drăghiciu.

Foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter