Cine o înlocuiește pe Bianca Drăgușanu la "Te vreau lângă mine"! Este o altă vedetă sexy!

Publicat pe

O perioadă furtunoasă în viața Biancăi Drăgușanu. Lucrurile se desfășoară cu mare repeziciune în viața vedetei, iar fiecare zi pare că îi rezervă o surpriză. Plăcută sau nu. Dacă ieri a fost făcută publică informația potrivit căreia colaborarea ei cu postul Kanal D a încetat, VIVA! vă spune, azi, cine o înlocuiește la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine”. 

Nicio zi fără o schimbare, în viața Biancăi Drăgușanu! În doar câteva luni, vedeta a trecut prin evenimente pe care alții nu apucă să le experimenteze nici măcar în câțiva ani. S-a despărțit de tatăl copilului, eveniment anunțat fix în ziua în care a apărut la brațul unui alt bărbat, ca ulterior să se despartă și de acesta.

Când tocmai am fi zis că apele încep să se așeze, în viața ei, iată că o altă veste-bombă a propulsat-o pe Bianca în atenția presei și a publicului, deopotrivă: postul Kanal D a decis să încheie colaborarea cu ea, la emisiunea „Te vreau lângă mine”. Deși unii s-au gândit că Bianca va apărea din nou pe sticlă, în sezonul de toamnă, în cadrul unui alt proiect, se pare că viitorul Biancăi, în televiziune, este unul incert, cel puțin momentan. Nu de alta, dar mai-marii postului Kanal D s-au și grăbit să-i găsească o înlocuitoare și se pare că au și desemnat persoana care va prezenta noul sezon al emisiunii „Te vreau lângă mine”.

Deși încă nu s-a făcut anunțul oficial, VIVA! vă anunță, în premieră, cine o înlocuiește pe Bianca Drăgușanu. Se pare că vedeta care are cele mai mari șanse să ocupe scaunul de moderatoare este… nimeni alta decât Andreea Mantea, după cum ne-au dezvăluit, în exclusivitate, surse din interiorul postului Kanal D.

Andreea Mantea o înlocuiește pe Bianca Drăgușanu la Kanal D

Decizia de a o alege pe Andreea Mantea este, oarecum, previzibilă, mai ales dacă luăm în calcul informațiile potrivit cărora emisiunea Wowbiz nu va mai exista pe post, în sezonul de toamnă (n.r. informație furnizată de paginademedia.ro, săptămâna trecută, pe care Kanal D nu a infirmat-o). Prin urmare, Andreea ar fi fost liberă de contract, iar emisunea tip-reality show nu ar fi ceva nou, pentru ea.

Dacă nu vă mai aduceți aminte, vă spunem noi că vedeta a mai bifat o experiență similară la Antena 1, în 2015, când a prezentat show-ul „Mireasă pentru fiul meu”, atunci când Mirela Vaida, titulara emisiunii, a fost în concediu de maternitate. Mai mult chiar, aceleași surse ne-au mărturisit că Andreea ar fi început deja să negocieze și echipa cu care va lucra, ea dorindu-și foarte mult să continue colaborarea cu o parte dintre colegii de la Wowbiz, printre aceștia numărându-se și producătorul emisiunii.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter