Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou în instanță, pentru domiciliul copiilor: "Om mai perfid și mai viclean nu am întâlnit"

Publicat pe

Cine credea că se liniștesc apele între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, după ce au divorțat oficial, s-a înșelat amarnic! Războiul dintre cei doi foști soți continuă în instanță, iar acum cei doi au ajuns la cuțite din cauza discuțiilor legate de domiciliul copiilor, de pensia alimentară, dar și de alte aspecte importante legate de creșterea celor doi băieți. Ultima oară când s-au văzut în sala de judecată pentru a stabili oficial toate aceste detalii, s-a lăsat iar cu un schimb de vorbe grele între artistă și afacerist.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În data de 3 noiembrie, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au reîntâlnit în sala de judecată. Au apărut iar în instanță, dar de data aceasta ca să stabilească anumite aspecte legate de cei doi copii. După ce au părăsit clădirea, cei doi și-au aruncat încă o dată cuvinte grele și acuzații reciproce.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou în instanță, pentru domiciliul copiilor: "Om mai perfid și mai viclean nu am întâlnit"Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou în instanță, pentru domiciliul copiilor: "Om mai perfid și mai viclean nu am întâlnit"

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou în instanță

În data de 10 noiembrie 2022, a avut loc o nouă înfățișare, dar autoritățile au decis să să amâne pronunțarea în acest dosar până pe data de 17 noiembrie 2022, informează Spynews.ro. Atunci, cei doi foști soți vor fi nevoiți să apară iar în sala de judecată, pentru stabilirea domiciliului celor doi copii, dar și a cuantumului pensiei alimentare.

„Sunt dezamăgită de tatăl copiilor mei. Un om care a venit în fața publicului și a spus că își dorește ca pe acești copii să nu îi ia de lângă mamă niciodată.. eu vă anunț că își dorește să ia copiii de lângă mine și apoi să mă bage la pușcărie. Mi-a făcut plângere penală, mă acuză pe nedrept și vor să mă bage la închisoare ca acești copii să rămână fără mamă.

Gabi și această familie au călcat și calcă pe cadavre și nu se gândesc la acești doi copii, la aceste două suflete care sunt efectiv lipite de mine și de sufletul meu. I-am crescut de la zero luni singură zi și noapte. Gabi când era prin cluburi, eu eram ori acasă, ori în spital, cu acești doi copii”, spunea Claudia Pătrășcanu, în data de 3 noiembrie.

Citește și: Gabi Bădălău reacționează după ce Claudia Pătrășcanu a refuzat să se mute în București: „Are pe cineva la Constanța, unu’ însurat”

Citește și: Andreea Bălan s-a întâlnit cu Tiberiu Argint, fostul ei iubit, la un eveniment monden. Cum a reacționat artista

Citește și: Cum arată noua casă a Claudiei Pătrășcanu: „Abia așteptăm să ne mutăm”

Citește și: Ce greșeală a făcut Anamaria Prodan în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf: „Ai iertat o dată, crede că este normal şi i se cuvine”

Gabi Bădălău, acuzații pentru fosta soție

În acea zi, de 3 noiembrie, nici afaceristul nu s-a lăsat mai prejos. Și el a jignit-o pe fosta parteneră de viață, lansând noi acuzații grave la adresa acesteia.

„În primul rând sunt total uimit și șocat de cât de perfidă, ipocrită și vicleană poate să fie Claudia.(…) Sunt 100% convins. Copiilor le e mult mai bine, sau cel mai bine, lângă mine și lângă familia mea. Nu s-a decis nimic astăzi. Au decis ei probe că stătea copilul la soare și nu avea batic, că în Spania era soare și nu trebuia să mă duc, aberațiile pe care le face. (…)

Sunt un pic agitat și supărat pentru că mi-a ajuns și poate asta e o refulare. Nici nu mai știu ce exemple să vă dau ca să vă creionați o imagine despre personajul ăsta care o să vină în cinci minute în fața dumneavoastră cu lacrimile în ochi că e mama minunată, și că eu cumpăr judecătorii.

Gândiți-vă ce personaj poate să fie. Atunci când copiii veneau la mine, punea în jucăriile copiilor aparate de înregistrat, ca să înregistreze convorbiri între mine și familia mea despre alte subiecte. Om mai perfid și mai viclean și mai ipocrit nu am întâlnit.”, spunea Gabi Bădălău.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter