Criss şi Vlad – Superstare de vacanţă în Grecia - VIDEO

Publicat pe

Criss şi Vald, membrii trupei One, au avut parte de o vacanţă specială în Grecia, unde au îmbinat relaxarea cu munca.

 

Cei doi îndrăgostiţi au filmat videoclipul pentru piesa Superstare', dar şi-au făcut timp şi pentru a vizita fermecatoarele Acropole şi pentru plimbarile indelungi pe malul marii sau pe stradutele cochete ale Atenei.

 

Am avut parte de o vacanta relaxanta, am inotat, am vizitat nenumarate obiective istorice importante, am fost de fata si am privit cu interes si curiozitate Schimbarea Garzii, am facut plaja la Skinias Beach, o rezervatie naturala impresionanta, am fost la lacul Marathon unde este si singurul baraj de marmura din lume… Am aflat foarte multe lucruri interesante despre Grecia si greci, am ascultat muzica greceasca, am savurat deliciile culinare grecesti si chiar am facut si off-road. Am facut cateva achizitii pentru garderoba de toamna dintr-un outlet celebru si bineinteles, i-am cumparat cadouri finutei noastre, care a implinit 1 an', spun Criss si Vlad.

 

Grecia este o tara atat de frumoasa, ne-am simtit minunat in fiecare zi si ne bucuram tare mult ca am avut prilejul sa filmam videoclipul pentru piesa Superstare in locatii cu superstare. Am dedicat multe zile din vacanta noastra filmarilor, dar a fost o experienta inedita si speram ca videoclipul nostru sa va aduca cea mai frumoasa #superstare ', povestesc Criss si Vlad

 

Urmăreşte aici videoclipul piesei Superstare':

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=esU2GeprmG4[/youtube]

 

Criss şi Vlad – Superstare de vacanţă în Grecia - VIDEO Criss şi Vlad – Superstare de vacanţă în Grecia - VIDEO

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter