Cum a ajuns Bianca Brad manechin pe vremea lui Nicolae Ceaușescu: "Nu era îndeajuns să fii înaltă, slabă și frumoasă"

Publicat pe

Bianca Brad a câștigat titlul Miss România în anul 1990, fiind una dintre cele mai frumoase tinere din România. Această titulatură i-a adus ulterior mai multe proiecte de succes, atât în modelling, cât și în cinematografie. Numele ei a fost asociat cu Zina Dumitrescu, dar și cu Casa Venus, unde mulți credeau că a debutat Bianca. Adevărul este însă cu totul altul, după cum a mărturisit chiar Bianca Brad, într-un interviu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Are aproape 55 de ani, dar silueta ei este de model. Poate chiar și acum să defileze fără probleme pe un podium, iar recent chiar asta s-a și întâmplat, într-o prezentare de modă semnată Eli Lăslean. Acum, Bianca Brad a dezvăluit că a ajuns manechin pe vremea lui Nicolae Ceaușescu dintr-o pură întâmplare, datorită fratelui ei, care era deja angajat la acea vreme ca fotomodel.

Cum a ajuns Bianca Brad manechin pe vremea lui Nicolae Ceaușescu: "Nu era îndeajuns să fii înaltă, slabă și frumoasă"Cum a ajuns Bianca Brad manechin pe vremea lui Nicolae Ceaușescu: "Nu era îndeajuns să fii înaltă, slabă și frumoasă"

Cum a ajuns Bianca Brad manechin

Nici nu devenise încă majoră atunci când a urcat pentru prima dată pe un podium de modă. Așa s-a îndrăgostit de această lume fascinantă. A ținut însă să sublinieze acum că ea nu a fost una dintre „fetele” Zinei Dumitrescu, așa cum s-a spus de-a lungul timpului.

„Eu am urcat pe podium când aveam 17 ani, a fost una dintre primele mele iubiri și evident că așa ceva nu se uită. E ca un microb care intră la fel ca și filmul, televiziunea. (…) Pe vremea aceea nu exista să vină cineva să te machieze, să te coafeze. Trebuia să vii de acasă. Căram sarsanele cu farduri, ciorapi, curele, accesorii. Prima mea prezentare de fapt a fost o intrare foarte scurtă. Am înlocuit o manechină la Casa Venus.

Citește și: Corina Chiriac și-a lansat noul volum „Două piese de teatru', la 73 de ani: „Rămân fidelă primei iubiri' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a descoperit Bianca Brad că are cancer: „Nu dă dureri, decât dacă ajunge în fază terminală”

Citește și: Relația neștiută dintre Cătălin Botezatu și Bianca Brad: „M-am îndrăgostit de ea la prima vedere”

Citește și: Niculina Stoican organizează un spectacol in memoriam Petrică Mîțu Stoian, deși familia lui a interzis să i se folosească numele: „Noi ne facem datoria' / EXCLUSIV

Eu nu am lucrat la Casa Venus, nu am una din fetele doamnei Zina, dar atunci am intrat pentru că avea nevoie și am ajutat. Însă, prima mea apariție a fost la scurt timp după aceea, când am fost la CAER, la  Sibiu, era o prezentare uriașă, cu reprezentanți din țările membre CAER (nr. URSS, Germania de Est, Bulgaria, Polonia, Cehoslovacia, Ungaria și România) și eram foarte emoționată.

M-am uitat la casete ulterior, mergeam ca un băț, dreaptă, și degetul arătător din mâna dreaptă era ca o țepușă, toată emoția era acolo strânsă, dar m-am descurcat bine. Am prins din mers, am învățat să mă machiez din mers. Când am început aveam doar un strugurel (n.r. balsam pentru buze) pe care îl foloseam și pe buze și pe pomeți. E o lume frumoasă', a declarat Bianca Brad, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Ce condiții trebuie să îndeplinească un fotomodel

Contrar impresiei generale, nu contează doar frumusețea sau înălțimea, susține Bianca Brad. Este nevoie de niște calități mult mai complexe decât atât.

„Nu era îndeajuns să fii înaltă, slabă și frumoasă. Trebuia totuși să ai ureche muzicală și ritm, dar era foarte important să ai „lipici', să placi, să transmiți, să ai carismă. Pentru că așa fete frumoase sunt multe. (…) Erau repetiții înainte de prezentare, dar să mergi cu cărțile pe cap sau  să stai dreaptă nu. Asta făceai din mers, era de la natură.

Practic eu am învățat din mers să merg pe podium. Eu am fost aleasă doar că m-am dus să-l văd pe fratele meu care era angajat ca manechin și care m-a luat să-mi arate cum e pe acolo. Atunci m-a văzut cineva și i-a zis că nu a știut că are o soră așa de frumușică, subțirică și m-a pus să urc pe scenă. I-a plăcut că am ureche muzicală și am reușit să merg pe podium fără probleme. Sigur că aveam emoții. Mi-a spus atunci că mă așteaptă să termin liceul și să vin la ei. Pe vremea lui Ceaușescu nu puteai să te angajezi fiind elev, nu aveai cum', a mai dezvăluit Bianca Brad, pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter