Cum arată fiica lui Ovidiu Cuncea. Are 22 de ani și este actriță

Publicat pe

Cum arată fiica lui Ovidiu Cuncea. Sara, fiica lui Ovidiu Cuncea, actor și diacon, este dovada vie că așchia nu sare departe de trunchi. La 22 de ani, talentata tânără joacă la Teatrul Național, într-un rol extrem de greu, în piesa „Pescărușul”. Iată ce spune tatăl ei! despre faptul că fiica sa i-a călcat pe urme!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu siguranță nu puțini s-au întrebat cine este și cum arată Sara, fiica talentatului actor Ovidiu Cuncea. Tânăra are 22 de ani și de anul trecut este actriță cu diplomă, în prezent ea putând fi văzută în rol principal, pe scena TNB, în piesa „Pescărușul”, o performanță pentru orice actor aflat la început de drum. Și acum are deja o mulțime de fani în social media, actrița i-a surprins cu o schimbare de look spectaculoasă.

Cum arată fiica lui Ovidiu Cuncea. Are 22 de ani și este actrițăCum arată fiica lui Ovidiu Cuncea. Are 22 de ani și este actriță

Cum arată fiica lui Ovidiu Cuncea

La doar 22 de ani, Sara Cuncea îi dă tatălui ei toate motivele de mândrie, cu atât mai mult cu cât tânăra i-a călcat actorului pe urme. Aflată în anul I la master și absolventă a UNATC, fiica lui Ovidiu Cuncea a moștenit talentul părintelui ei, care acum este convins că Sara a făcut o alegere bună.

„Când am văzut-o cum joacă, m-am convins', spunea Ovidiu Cuncea, în emisiunea „La Măruță', în urmă cu ceva timp.

La rândul ei, Sara a dezvăluit cum a reacționat tatăl ei atunci când a luat primul casting impotant din cariera ei.

„Când am luat castingul pentru «Pescăruşul», tata mi-a spus: «Ce m-aş fi bucurat să fiu şi eu în proiect numai ca să am ocazia să fim pe aceeaşi scenă, în acelaşi spectacol». S-a bucurat foarte mult pentru mine şi m-a înduioşat şi pe mine. Am plâns de fericire', a povestit fiica lui Ovidiu Cuncea pentru emisiunea „Oameni”, de pe Canal 33.

Citește și: Ovidiu Cuncea, actorul care a luat calea bisericii, trăiește o dramă mare: „Din inima mea nu vei pleca niciodată”

Citește și: Cum arată acum Ovidiu Cuncea, actorul care s-a făcut preot.Apariție surprinzătoare la un eveniment

Citește și: Cum a hotărât Ovidiu Cuncea să devină preot:„Am văzut-o pe Maica Domnului ieșind din icoană’

Citește și: Anca Pandrea, operată de urgență: „Am făcut hemoragie și…”. Cum se simte acum văduva lui Iurie Darie

Cum arată fiica lui Ovidiu Cuncea. Recent, actrița a dezvăluit o altă latură a frumuseții sale, transformarea prin care a trecut fiind datorată exclusiv makeup-ului.

„Să nu mă recunosc, nu alta', a scris ea în dreptul spectaculoaselor fotogafii.

La scurt timp, tatăl ei a publicat pe Facebook una dintre fotogafii, în dreptul cărora a scris doar trei cuvinte, extrem de emoționante: „Dar de la Dumnezeu'.

Actorul Ovidiu Cuncea a divorțat după 21 de ani și s-a făcut preot

În 2019, după 21 de ani de căsnicie, Ovidiu Cuncea a divorțat. Soția actorului, Elena Cristina Lupoșcu, a fost cea care a depus cerere de divorț, unul dintre motive fiind acela că Ovidiu Cuncea a luat calea bisericii. Cuplul ae doi copii: Sara (22 de ani), actriță, și Petru (23 de ani), hairstilist.

Probabil că era mai rău să fi trăit înșelat. Sufletește, nu știu dacă și trupește. Decât să fi trăit în minciună, a fost mai bine așa. Nu știu ce a fost acolo, n-am înțeles încă. La început m-am revoltat, m-am întrebat de ce s-a întâmplat asta, după care mi-am dat seama că nu are niciun rost. În jurul meu cerul e atât de mare și e loc pentru toată lumea, încât toată tristețea și amărăciunea trebuie să le topesc în lumină.’, a povestit Ovidiu Cuncea în emisiunea Refresh by Oana Turcu’, de la Antena Stars.

După divorț, copiii săi, deși mari, au ales să rămână alături de tatăl lor.

Ne vedem seară de seară, mâncăm împreună dimineața, râdem, ne întrebăm ce am mai făcut. Eu cu Sara (fiica lui – n.r.) avem aceeași meserie. Ea joacă și la Teatrul Național. Avem multe lucruri comune. Copiii mei vor să mă vadă fericit. De Crăciun au vrut să stea mai mult cu mine, de Revelion, au stat numai cu mine. Vor să-mi fie bine’, spunea actorul-diacon cu doi ani în urmă.

Cu toate acestea, Ovidiu Cuncea nu a renunțat la pasiunea pentu actorie. În prezent, acesta joacă în piesele Dineu cu proști', Revizorul', „Incognito' și „Preșul', la TNB.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter