Cum arată fiul cel mare al Ilenei Lazariuc și al lui Țiriac Jr., la 14 ani. Alexandru a moștenit trăsături de la ambii părinți

Publicat pe

Cum arată fiul cel mare al Ilenei Lazariuc și al lui Țiriac Jr., la 14 ani. Fiul Ilenei Lazariuc și a lui Țiriac Jr. a moștenit trăsăturile părinților. La vârsta de 14 ani, Alexandru este un adolescent înalt care a luat ce era mai bun de la familia sa. Dincolo de educație, tânărul și-a însușit și stilul elegant specific familiei Țiriac și a frumosei sale mame, Ileana Lazariuc. Fosta partenera lui Ion Țiriac Jr. a împărtășit o poza cu fiul cel mare, Alexandru, alături de un mesaj emoționant. Adolescentul de numai 14 a apărut într-o ținută extrem de sofisticată, semn că-i place să-și exprime personalitatea prin ținută.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată fiul cel mare al Ilenei Lazariuc și al lui Țiriac Jr., la 14 ani. Fiul Ilenei Lazariuc și a lui Țiriac Jr. a moștenit trăsăturile părinților. Ileana Lazariuc este recunoscută drept una dintre cele mai frumoase femei din România. Vedeta în vârstă de 40 de ani, mamă a doi copii, pare că sfidează timpul. Arată ca un model și și-a păstrat alura tinerească. Țiriac Jr., un bărbat atletic și de succes, rămâne unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz. Copiii celor doi, Alexandru (14 ani) și Noah (13 ani) seamănă din ce în ce mai mult cu părinții lor.

Cum arată fiul cel mare al Ilenei Lazariuc și al lui Țiriac Jr., la 14 ani. Alexandru a moștenit trăsături de la ambii părințiCum arată fiul cel mare al Ilenei Lazariuc și al lui Țiriac Jr., la 14 ani. Alexandru a moștenit trăsături de la ambii părinți

Cum arată fiul cel mare al Ilenei Lazariuc și al lui Țiriac Jr., la 14 ani

Ileana Lazariuc a publicat o imagine cu fiul ei cel mare, Alexandru, care a împlinit 14 ani în primăvară. Băiatul s-a transformat într-un tânăr înalt, care își ajunge din urmă părinții. Alexandru este foarte atent la capitolul ținută, apărând îmbrăcat în pantofi eleganți, pantaloni perfect croiți și un palton cu guler din blană. Mama sa, Ileana Lazariuc, este de obicei discretă în ceea ce-i privește pe proprii ei copii și evită să publice imagini cu micuții. Totuși s-a întâmplat ca fosta soție a lui Țiriac Jr. să facă o excepție.

Missed you so much (n.r. mi-a fost foarte dor de tine)', a scris Ileana Lazariuc, în dreptul fotografiei cu Alexandru Țiriac.

Citește și: FOTO EXCLUSIV! Cum arăta Ileana Lazariuc în urmă cu 20 de ani, când i-a sucit mințile lui Ion Ion Țiriac. N-ai văzut femeie mai frumoasă!

Citește și: Adevărul despre relația dintre Ileana Lazariuc și Matei Stratan, după ce s-au afișat împreună: „El își dorește o familie, mai vrea chiar încă doi copii'

Alexandru a moștenit trăsături de la ambii părinți

Un alt moment înduioțător, când Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr. și-au manifestat dragostea față de fiul lor, Alexandru, a fost cu ocazia zilei de naștere a acestuia. Alexandru a aîmplinit 14 ani în primăvară, iar părinții săi i-au transmis mesaje emoționante pe Instagram..

„Te iubesc, copilul meu, mai mult decât îți poți imagina! Îți doresc toată fericirea din lume și să sperăm că vei fi înțelept! La mulți ani la 14 ani!', a scris pe Inststory Ileana Lazariuc.

Ion Țiriac Jr. a publicat un mesaj care să-l inspire și să-l ghideze în viață pe fiul său adolescent Alexandru.

„Urmărește-ți mereu chemarea, concentrează-te pe ceea ce îți dă putere și împlinire, fii umil, dar nobil și să știi că eu voi fi întotdeauna stâlpul tău de putere!', a scris Ion Țiriac.

Ileana Lazariuc și Țiriac Jr. au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz

Citește și: Soția lui Christian Sabbagh, replică pentru cei care-i „compătimesc’ fiul diagnosticat cu autism:„Nu este neapărat un lucru rău’

Citește și: Cum se menține Gheorghe Turda în formă, la 74 de ani:„Îți face bine la sănătate. De două ori pe săptămână…’ / EXCLUSIV

Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr. au trăit una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz-ul autohton. Ea era un model de succes, iar Țiriac Jr., era un bărbat frumos, bogat și celebru. Idila dintre ei a început în anul 2002, însă au preferat să-și trăiască iubirea departe de ochii curioșii ai pulicului. În 2008 și-au oficializat relația, când a venit pe lume primul lor copil Alexandru. A urmat apoi Nicholas în 2009. Ileana și Țiriac Jr. s-au căsătorit și o vreme au locuit la Paris. Din păcate, relația lor s-a sfârșit brusc în 2019. De atunci, Țiriac Jr. și-a găsit liniștea în brațele jucătoarei de tenis Sorana Cârstea.

FOTO: Facebook/Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter