Daciana isi traieste copilaria pe scena

Publicat pe

Cea de-a şaptea bursieră a Jurnalului de fapte bune, Daciana Constantea, este deja o mică vedetă locală, după ce a adus acasă, în Câmpia Turzii, zeci de trofee de la concursuri de canto sau de majorete. Şi asta, la doar 11 ani.

 

constantea daciana 1

 

Când o vezi plecând de la şcoală cu ghiozdanul în spate, Daciana Constantea pare un copil obişnuit. Câteva străzi mai încolo, însă, cum ajunge la Clubul Copiilor sau la Palatul Cultural Ionel Floaşiu, se transformă, parcă pe loc, într-o mică vedetă, cucerind scenele în timpul antrenamentelor pentru zecile de concursuri de canto sau de majorete care îi umplu programul.

 

Daciana locuieşte, împreună cu bunica şi cu mama ei, într-un apartament de două camere din Câmpia Turzii. Aici s-a născut, apoi şi-a urmat familia pentru scurtă vreme, în încercările unui trai mai bun, prin Portugalia şi Spania, de unde a revenit însă după divorţul părinţilor. Viorica, mama Dacianei, găteşte, spală, o duce la şcoală, dar joacă şi rolul de manager, urmărind agenda naţională şi, mai nou, internaţională, de concursuri potrivite fetiţei şi ajutând-o să-şi completeze pagina de prezentare de pe Facebook.

 

De profesie asistentă medicală, Viorica nu-şi găseşte de lucru într-un oraş parcă încremenit după falimentul combinatului de producere a sârmei. Astfel că trei generaţii au ajuns să trăiască din pensia bunicii Vasilina, singura care are un venit lunar stabil în casă, de 1.100 de lei. Ani la rând, mama a făcut tot ce i-a stat în putere să găsească susţinere pentru performanţa Dacianei, apelând la companii, autorităţi, biserică, prieteni şi, în ultimă instanţă, chiar şi la rezervele bunicii.

 

Citeste continuarea AICI

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter