Dan Negru îi trimitea scrisori de Crăciun Moșului, în copilărie: ”Așteptam cadouri sofisticate și daruri multe”. Ce îi cere acum / EXCLUSIV

Publicat pe

Dan Negru a vorbit despre magia sărbătorilor de iarnă și despre așteptările de Crăciun și de Moș Nicolae din copilăria lui, care nu a fost una cu lipsuri. Așa că, prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor” de la Kanal D s-a bucurat din plin de daruri, atunci când îi trimitea scrisori Moșului. Vedeta spune că sărbătorile pot fi împlinite indiferent de banii din portofel, dar că azi nu mai pune preț pe daruri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru spune că sărbătorile din copilăria lui au fost lipsite de griji, iar darurile de Moș Nicolae și de Crăciun, din belșug. Cu toate acestea, vedeta Kanal D este de părere că sărbătorile de iarnă pot fi împlinite indiferent de banii pe care îi avem în portofel. Despre magia sărbătorilor, scrisorile pentru Moș și când face bradul, Dan Negru a vorbit deschis într-un interviu pentru viva.ro.

Dan Negru îi trimitea scrisori de Crăciun Moșului, în copilărie: 'Așteptam cadouri sofisticate și daruri multe'. Ce îi cere acum / EXCLUSIVDan Negru îi trimitea scrisori de Crăciun Moșului, în copilărie: 'Așteptam cadouri sofisticate și daruri multe'. Ce îi cere acum / EXCLUSIV

Dan Negru: 'Aveam așteptări mari, așteptam cadouri sofisticate și daruri multe. Acum, la maturitate…'

Dan Negru a vorbit într-un interviu pentru viva.ro, despre sărbătorile din copilăria lui, dar și despre așteptările pe care le avea de la Moș Nicolae. Vedeta postului Kanal D spune că azi, ca adult, lucrurile stau cu totul altfel. A avut o copilărie fericită, fără lipsuri, de aceea nu a dus grija darurilor. În opinia prezentatorului emisiunii Jocul cuvintelor, sărbătorile pot fi împlinite indiferent de banii din portofel, pentru că portofelul nu poate cumpăra multe.

Citește și: Dan Negru nu prezintă Revelionul 2023. Care e motivul:”Anul ăsta…”

Citește și: De ce nu mai filmează Florin Piersic cu Dan Negru la Hollywood, de Crăciun:”L-au blocat autoritățile”

Citește și: Emily Burghelea a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil.Modul inedit prin care a dat fericita veste

Citește și: Cabral ia o pauză de la televiziune. Care este motivul:”Am obosit. Muncesc de la 17 ani neîntrerupt”

Cu ce gânduri l-ai așteptat în copilărie pe Moșu’?

În copilărie aveam așteptări mari, așteptam cadouri sofisticate și daruri multe. Acum, la maturitate, totul s-a simplificat. Îi vreau pe ai mei toți în preajmă și sănătoși. Atât. Acesta e traseul de la scrisoarea pentru Moș din copilărie până azi. Se simplifică și rândurile scrisorii sunt mai puține.

Dan Negru Dan Negru îi trimitea scrisori de Crăciun Moșului, în copilărie

Ce cadouri primeați de Moș? Ce cadouri le luați copiilor voștri acum?

Am avut o copilărie fericită, fără lipsuri, așa că n-am dus dorul cadourilor, dar acum realizez că serile de iarnă cu toți ai mei erau cel mai prețios dar. Dintre cei de atunci a mai rămas doar mama.

Au copiii din ziua de azi aceeași bucurie pe care o aveam noi legată de Moș Crăciun și de sărbătorile de iarnă?

Nu de copii depinde, ci de părinți. Și mai ales nu depinde de bani. Sărbătorile pot fi împlinite indiferent de banii din portofel. Portofelul nu poate cumpăra multe. Un om sărac devine bogat dorindu-și puțin.

Dan Negru: 'Casa noastră nu e un supermarket unde bradul se împodobește la 1 Decembrie'

Ai împodobit bradul?

Nu. La noi bradul se împodobește cât mai aproape de Crăciun, casa noastră nu e un supermarket unde bradul se împodobește la 1 Decembrie.

Unde petreceți sărbătorile și finalul de an?

Cel mai important e cu cine, așa că anul asta voi fi din nou cu toți ai mei. Dacă îi am pe ei, nu mai contează unde.

Dan Negru: 'Nu am ce să-mi doresc mai mult'

Dacă ar fi să faci un bilanț al anului cum ar arăta? A fost un an bun?

Profesional a fost unul din cei mai buni ani și audiențele au arătat asta. Ele sunt măsura muncii noastre. Personal, atâta vreme cât toți ai mei sunt cu mine nu am ce să-mi doresc mai mult.

Cu ce dorințe așteptați anul 2023?

Puține. Dorindu-ți puțin, devii bogat.

Foto: Facebook, Kanal D, Dumitru Angelescu

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter