Daniel Iordăchioaie s-a reprofilat. Cu ce se ocupă acum și ce colaborare a avut cu Adrian Enache: „Ăsta e un alt câștig, faptul că a învățat să asculte” / EXCLUSIV

Publicat pe

Daniel Iordăchioaie s-a reprofilat. Pasionat și de regie, nu doar de muzică, artistul a regizat spectacolul de la Sala Palatului al lui Adrian Enache. Daniel Iordăchioaie a urcat, însă, pe scenă și în calitate de interpret, iar, la un moment dat, a fost în lacrimi! Află de ce a plâns artistul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniel Iordăchioaie s-a reprofilat. Daniel Iordăchioaie a iubit dintotdeauna muzica, dar, pe parcurs, și-a descoperit și alte veleități. De ceva timp, interpretul s-a apucat de regie, iar primul mare spectacol pe care l-a regizat a fost cel de la Sala Palatului din București al bunului său prieten, Adrian Enache.

Daniel Iordăchioaie s-a reprofilat. Cu ce se ocupă acum și ce colaborare a avut cu Adrian Enache: „Ăsta e un alt câștig, faptul că a învățat să asculte' / EXCLUSIVDaniel Iordăchioaie s-a reprofilat. Cu ce se ocupă acum și ce colaborare a avut cu Adrian Enache: „Ăsta e un alt câștig, faptul că a învățat să asculte' / EXCLUSIV

Citește și: Daniel Iordăchioaie a scăpat de dosar penal, după ce a condus fără permis.Motivarea judecătorului

Citește și: Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie și-a refăcut viața, la 6 ani de la divorț!Nouria Nouri se pregătește să fie din nou mireasă

Citește și: De ce s-a mutat Iulia Vântur în India, de fapt, și ce reacție au avut părinții ei:„Tata mi-a spus că e mai bine să fii regină în orașul tău decât slugă în lume, însă…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum i-a ales Connect-R numele de scenă lui Johny Romano și cum s-au cunoscut:„Simţeam că îmi fuge pământul de sub picioare. Îmi era teamă să nu…' / EXCLUSIV

Daniel Iordăchioaie s-a reprofilat

Daniel Iordăchioaie s-a reprofilat. Artistul iubește enorm muzica și din pasiunea pentru ea, pe lângă faptul că este interpret, a devenit și un bun regizor de spectacole. Pe 4 noiembrie, el a regizat un mare spectacol al cărui protagonist a fost bunul său prieten Adrian Enache, care s-a bucurat de un real succes cu sala arhiplină. În spectacol a cântat și Daniel Iordăchioaie, dar și alți colegi și prieteni de-ai lui Adrian Enache. La un moment dat, Daniel Iordăchioaie a vărsat lacrimi de emoție. Despre acest moment, dar și despre noua lui meserie, artistul a vorbit pentru viva.ro.

'Pentru că se acumulase foarte multă emoție și stress, dar și oboseală. A fost un moment… am simțit așa, să vărs lacrimi, ca o descătușare. Un moment pe care mi l-am permis pe scenă. Pentru că am zis să arătăm lumii că noi chiar am muncit acolo… Și cineva care muncește ajunge și la un prag de stress și la un prea plin emoțional și așa, după cum s-a văzut, publicul a reacționat foarte frumos.

De acolo s-a legat ceva emoțional și mai mulți colegi au lăcrimat pe scenă după aceea. Și publicul a reacționat frumos și când ai un feedback așa, la ceea ce simți tu… lucrurile se întâmplă, așa, ca un bulgăre de zăpadă care să dea amploare…', a declarat pentru viva.ro, Daniel Iordăchioaie, regizorul spectacolului lui Adrian Enache de la Sala Palatului din București.

Cu ce se ocupă acum și ce colaborare a avut cu Adrian Enache

Spectacolul lui Adrian Enache de la Sala Palatului din data de 4 noiembrie de anul acesta a fost și primul eveniment mai mare regizat de interpretul Daniel Iordăchioaie.

'Da, a fost cel mai important eveniment pe care l-am regizat, ca să zic așa, și în cea mai mare sală de spectacol din țară. Și asta a contat: numărul oamenilor care au venit să te vadă nu a fost puțin, dimpotrivă. Este foarte important, pentru că asta îți declară interesul pentru ceea ce vrei tu să faci. Eu nu credeam că o să se strângă 4000 de oameni. Pe mine ce mă mulțumește… că a ieșit foarte bine, dar au fost, ca la orice concert atât de mare, au fost și tot felul de sincope.

Dar bucuria mea cea mai mare a fost că lumea a plecat după 4 ore cu zâmbetul pe buze, vorbind despre spectacol. Și nicidecum adormită sau plictisită, decât câțiva copii, pentru care era normal la vârsta și la ora aceea. Scopul a fost atins din punctul meu de vedere artistic. Din punct de vedere tehnic, știm ce nu a mers, am notat. Data viitoare sperăm să le facem să meargă și așa mai departe…', a mai declarat Daniel Iordăchioaie.

Adrian Enache și-a rugat prietenul să îi regizeze spectacolul

Adrian Enache și-a rugat prietenul să îi regizeze spectacolul de la Sala Palatului din București. Daniel Iordăchioaie a dat tot ce e mai bun pentru ca evenimentul să iasă așa cum trebuie.

'El a venit la început cu o propunere, când m-a sunat să mă roage să îi regizez. A venit cu o propunere care nu putea să funcționeze. Nu era conceptul acela de amploare de Sala Palatului și din mers, am creat altceva. Și până la urmă a fost foarte mulțumit. Și la capitolul acesta mă bucur că a ajuns să aibă încredere în ce spun.

Dar ăsta e un alt câștig, faptul că Adrian a învățat să asculte. El, oricum, e un artist foarte docil, înțelege, ascultă. Vrea să priceapă de ce e mai bine așa, decât altfel. E un om care construiește tot timpul în cariera lui. Am mai avut experiențe de acest gen și am zis să facă cum vor ei, fără mine', a mai spus Daniel Iordăchioaie, care a regizat și spectacole la Operetă.

Foto: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter