Daniela Gyorfi a primit o moștenire importantă, cadou de sărbători: "Nu e cineva care ar spune nu.."

Publicat pe

Daniela Gyorfi a primit o moștenire importantă, chiar în preajma sărbătorilor de iarnă. Cântăreața este extrem de mulțumită că va primi banii pe un teren care a aparținut bunicilor mamei sale. Artista a afăcut mai multe demersuri legale, care au durat cinci ani și în sfârșit a primit răspunsul mult așteptat. Întreaga bucurie a Danielei Gyorfi este umbrită de una spect extrem de personal.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniela Gyorfi a primit o moștenire din partea mamei sale. Este vorba despre o casă cu un teren care a aparținut bunicilor materni, iar după ani de zile de birocrație, artista urmează să fie remunerată cu o sumă importantă. Daniela Gyorfi și-a iubit foarte mult mama și are la rândul ei o fiică, așa că banii îi vor prinde bine pentru a-și susține familia.

Daniela Gyorfi a primit o moștenire importantă, cadou de sărbători: "Nu e cineva care ar spune nu.."Daniela Gyorfi a primit o moștenire importantă, cadou de sărbători: "Nu e cineva care ar spune nu.."

Daniela Gyorfi a primit o moștenire de care nu știa nimic

Daniela Gyorfi a aflat abia după moartea mamei sale, că aceasta din urmă moștenise o casă cu un teren. În spațiul respectiv se construiseră alte clădiri, așa că artista a apelat la avocați, pentru a i se retroceda terenul. Au fost nevoie de cinci ani pentru ca autoritățile să-i ofere Danielei Gyorfi suma de bani aferentă terenului moștenit.

Citește și: Daniela Gyorfi a aflat, după doi ani, că tatăl ei nu mai trăiește: „Cea mai mare lovitură pentru mine'. Cum a fost anunțată de tragedie

Citește și: Cum se descurca Daniela Gyorfi, la început de carieră: „Nu cântam pe bani, ci pe mâncare'

Citește și: Ce ritual respectă Gina Pistol și Smiley, de când au devenit părinți: „Cel mai bun exercițiu”

Citește și: Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prima noapte de amor: „Stângaci și complexat”

„Într-adevăr, este vorba despre un teren care a aparţinut bunicilor mamei mele, şi mama mea a depus acte şi tot ce a trebuit ca să primească despăgubire, pentru că pe terenul acela s-a construit, când a murit mama nici nu ştiam nici nu eram la curent cu toate acestea. Am luat toate actele şi am mers la o firmă de avocatură care se ocupă de retrocedări, după vreo 5 ani în sfârşit s-a pronunţat şi asupra banilor şi tot, şi urmează să primesc banii.”, a spus vedeta pentru Antena Stars.

Cântăreața, urmărită de o tristețe profundă

Daniela Gyorfi a declarat că, în primă fază, suma de bani pe care trebuia să o primească pentru terenul moștenit fusese calculată greșit. Daniela Gyorfi nu s-a lăsat și s-a bazat în continuare pe avocați, pentru a rezolva această situație, într-o manieră corectă.

La acest moment, Daniela este entuziasmată, că va primi suma respectivă, mai ales că ar fi vorba de peste 100 de mii de euro. Pentru artistă este o realizare faptul că a reușit să ia înapoi ceea a aparținut de drept familiei sale. Singura ei mare tristețe este aceea că mama ei nu mai este în viață ca să se bucure împreună

Ei se iau după nişte criterii, şi mi-au calculat o sumă şi mi-au spus avocaţii că nu e corect, au recalculat, nu am primit banii pe casă, terenul avea şi o casă, dar una peste alta mulţumesc lui Dumnezeu că am putut să iau şi atât şi e ok. Orice ban pe care îl primeşti, chiar dacă e meritul tău e binevenit, nu cred că e cineva care spune că nu vrea 100 şi ceva de mii de euro. Sunt ok, m-aş fi bucurat dacă trăia mama şi vedea că după atâţia ani, am reuşit să luăm ce era al ei, al nostru.„, a mai spus artista, pentru Antena Stars.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter