David Beckham – 16 ani de căsătorie şi un tatuaj romantic

Publicat pe

„99 (1999) a fost un an excelent pentru mine', acesta este mesajul lui David Beckham care a dezvăluit tatuajul făcut pentru a marca 16 ani de când este casatorit cu Victoria Beckam.

 

Extrem de îndrăgostit de soţia lui, fostul fotbalist a ales să-i facă un cadou special. Nu s-a oprit la bijuterii sau vacanţe extravagante, ci la un tatuaj simplu, dar cu o semnificaţie aparte, scriindu-şi pe mână anul în care s-au căsătorit, „99'.

 

Pentru Beckham, cei 16 ani au reprezentat o perioadă incredibilă, după carieră de fotbalist urmând numeroasele campanii publicitare, misiunea de ambasador UNICEF, dar mai ales rolul de tată a 4 copii minunaţi.

 

Iar aniversarea celor 16 ani a fost un moment care i-a emoţionat pe toţi. Victoria a publicat o fotografie cu întreaga familie, mărturisind cât de fericită este. „Aniversare fericită, vă iubesc enorm. Sunt foarte mândră de familia mea frumoasă', a scris ea.

 

Brooklyn, fiul cel mare, şi-a felicitat şi el părinţii, dezvăluind o fotografie de la nunta părinţilor săi în care apare şi el. Iar acum, David vine şi arată tuturor cât de fericit este alături de Victoria.

 

Foto: Instagram

 

David Beckham – 16 ani de căsătorie şi un tatuaj romanticDavid Beckham – 16 ani de căsătorie şi un tatuaj romantic

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter