De ce nu a divorțat încă Alina Sorescu de Alexandru Ciucu. Avocata artistei a oferit detalii despre proces: "Urmăm pașii stabiliți de instanță"

Publicat pe

De ce nu a divorțat Alina Sorescu de Alexandru Ciucu, deși cântăreața a depus actele de divorț încă de la începutul anului. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au surprins pe toată lumea, când au decis să pună punct mariajului de 12 ani. Artista s-a luptat încă de la începutul procesului pentru a obține custodia celor fiice, situație care nu ar fi convenit fostului soț. Avocata cântăreței a oferit câteva detalii despre motivele pentru care cei doi nu au divorțat oficial.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce nu a divorțat Alina Sorescu de Alexandru Ciucu, după ce cântăreața a inițiat procedura legală la începutului anului. Artista de muzică ușoară și creatorul de modă au format unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz. Din mariajul lor s-au născut două fiice superbe, Carolina, în vârstă de opt ani, și Raisa, șase ani. Mulți au fost surprinși când s-a aflat Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ales să divorțeze.

Pentru Alina Sorescu sfârșitul căsătoriei cu Alexandru Ciucu, tatăl fiicelor ei, a fost o lovitură puternică. Divorțul a devenit cu atît mai dificil, în momentul în care artista și-a exprimat dorința de a avea custodie completă.

De ce nu a divorțat încă Alina Sorescu de Alexandru Ciucu. Avocata artistei a oferit detalii despre proces: "Urmăm pașii stabiliți de instanță"De ce nu a divorțat încă Alina Sorescu de Alexandru Ciucu. Avocata artistei a oferit detalii despre proces: "Urmăm pașii stabiliți de instanță"

De ce nu a divorțat Alina Sorescu de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu trec printr-un proces de divorț destul de complex, la mijloc fiind bunăstarea celor două fiice ale lor. Deși actele de divorț au fost depuse la începutul anului, divorțul nu a fost finalizat nici până în ziua de azi. Avocata Alinei Sorescu, Nicoleta Popescu, a oferit câteva informații despre motivele pentru care procesul a fost prelungit.

Citește și: De ce merge Alexandru Ciucu atât de des la Paris, în plin proces de divorț de Alina Sorescu:„Am niște planuri mari’. S-a spus că ar avea o idilă secretă

Citește și: Ce se întâmplă cu Alina Sorescu și fetițele ei, după divorțul de Alexandru Ciucu:'Nu am o perioadă tocmai ușoară'

Citește și: Lidia Buble și Ami, cele mai bine plătite de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'.Câți bani au câștigat

Citește și: Codin Maticiuc vrea încă un copil cu Ana Pandeli:'Întodeauna m-am gândit'

„Nu e un proces atipic. Nu vă pot oferi detalii, fiindcă există o confidențialitate avocat-client, dar nu e nimic ieșit din comun. Următoarea înfățișare pe fond e prevăzută pentru luna ianuarie a anului viitor. Urmăm pașii stabiliți de instanță', a declarat avocata, pentru Playtech.

Avocata Alinei Sorescu, despre decizia instanței

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu și-ar dori ca fiicele lor să fie afectate de sfârșitul mariajului dintre ei. La momentul de față, fiicele au rămas în grija mamei, iar Alexandru Ciucu a obținut drepturi de vizitare.

„Se știe deja public că instanța a decis perioada de vizitare a copiilor de către tatăl acestora. Informația e publică pe site-ul Judecătoriei Buftea', a mai adăugat avocata pentru sursa citată anterior.

Alina Sorescu: „Nu mă gândeam să ajung în situația asta”

După despărțirea definitivă de Alexandru Ciucu, prioritatea principală pentru Alina Sorescu au fost copiii ei.

„Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei, care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare, precizat Alina Sorescu, pe conturile ei sociale.

Artista s-a luptat din răsputeri pentru mariajul ei, însă, din nefericire, a fost nevoită să depună actele de divorț.

„Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu', a mărturisit artista pentru Libertatea.ro, acum ceva vreme.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter