De ce vor băieții Ilenei Ciuculete să mute sicriul artistei la Craiova: „La șapte ani o strămutăm pe mămica. M-am săturat de lupte cu autoritățile” / EXCLUSIV

Publicat pe

De ce vor băieții Ilenei Ciuculete să mute sicriul artistei la Craiova. Băieții Ilenei Ciuculete nu găsesc actele de la locul de veci în care este înmormântată mama lor și soțul ei, Cornel Galeș. Din acest motiv, Mugurel Sfetcu, unul dintre băieții din prima căsătorie a artistei, susține că nu poate plăti taxa anuală, dar nici nu poate face face lucrări de reabilitare la mormânt. Crucea de la cavoul artistei s-a crăpat în partea în care este îngropat soțul ei. Fiul cel mare al regretatei cântărețe a vorbit pentru viva.ro despre această situație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce vor băieții Ilenei Ciuculete să mute sicriul artistei la Craiova. Băieții Ilenei Ciuculete au căutat în zadar actele de la mormântul mamei lor, pentru a plătit taxa anuală, neachitată de când s-a stins din viață și soțul cântăreței. Văduvul artistei, Cornel Galeș, a murit în urmă cu trei ani de zile, în urma unui tragic accident de mașină în Spania. Fiul cel mare al regretatei artiste, Mugurel Sfetcu, a vorbit pentru viva.ro, despre situația de la mormântul mamei sale..

De ce vor băieții Ilenei Ciuculete să mute sicriul artistei la Craiova: „La șapte ani o strămutăm pe mămica. M-am săturat de lupte cu autoritățile' / EXCLUSIVDe ce vor băieții Ilenei Ciuculete să mute sicriul artistei la Craiova: „La șapte ani o strămutăm pe mămica. M-am săturat de lupte cu autoritățile' / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a împărțit averea cântăreței Ileana Ciuculete. Instanța a decis:„Apartamentul a fost scos la vânzare cu…'

Citește și: Parastas de 5 ani pentru Ileana Ciuculete.Gestul făcut de băieții artistei, la cimitir

Citește și: Ce relație are Adela Popescu cu soacra ei:„Radu tot timpul mi-a transmis faptul că eu sunt cea mai importantă'Citește și: Armin Nicoară i-a 'sărutat' decolteul nașei sale, Roxana Vașniuc, de față cu soția lui, Claudia Puican:'O pup pe suflet'

De ce vor băieții Ilenei Ciuculete să mute sicriul artistei la Craiova

Băieții Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristian Sfetcu, susțin că nu găsesc actele de la locul de veci în care și-a găsit liniștea artista. Din această cauză, cei doi fii ai regretatei cântărețe nu pot plăti taxa anuală, dar nici nu pot face lucrări de reabilitare la mormântul mamei lor. În urmă cu ceva timp, crucea comună pe care o au Ileana Ciuculete și soțul ei, Cornel Galeș s-a crăpat în partea acestuia din urmă.

Cristian Sfetcu a declarat pentru viva.ro că s-a prezentat cu un avocat la Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane, unde au depus o cerere în vederea obținerii actului. Acest lucru s-a întâmplat în luna agust a acestui an, iar băieții regretatei cântărețe nu au primit niciun răspuns.

'Actele ar fi trebuit să fie la Cornel. Încă din luna februarie a acestui an am fost cu avocata la Asociația Cimitirelor și Crematoriilor și am depus o cerere. Fără actul acela, nu pot să le plătesc, acolo, taxa. Voiam să pot plăti taxa anuală, care cred că nu e plătită de când a murit Cornel Galeș, de vreo trei ani. Pare incredibil, dar noi nu putem plăti, dacă nu avem actul acela doveditor. Am făcut cerere și ni s-a spus că se rezolvă până prin iunie. Nu s-a întâmplat acest lucru. În august, am sunat iar și a spus că nu se lucrează. Și iată cum trec anii și nu putem face nimic', a declarat pentru viva.ro, fiul cel mare al artistei, Mugurel Sfetcu.

Băieții Ilenei Ciuculete nu găsesc actele de la mormântul mamei lor: „La șapte ani o strămutăm pe mămica la Craiova'

Băieții Ilenei Ciuculete au spus că mai așteaptă încă un răspuns de la Administrația Cimitirelor și, în caz contrar, s-au gândit chiar și la varianta ca, în timp, să o strămute pe Ileana Ciuculete în Craiova. Acest lucru se va întâmpla, însă, abia după șapte ani.

'Fără acel act nu ne ia în considerare. Am dus actul acela, că fata lui Cornel, Claudia Galeș, a renunțat la drepturi, iar el, din partea lui, nu mai are pe nimeni. Mai suntem noi, dar pe mine asta mă interesează, să rezolvăm și această problemă. Crucea este crăpată mai demult. Probabil s-a mai deteriorat, vă dați seama…

Dacă nu am acte, nu putem face nimic. Asta a fost situația. Prin tot ce am trecut până acum ne-a întărit. A trecut. În caz că, Doamne ferește, nu vor să ne ajute, să facem acte, noi așteptăm. La șapte ani o strămutăm pe mămica la Craiova, că avem voie. Eu m-am săturat de lupte cu autoritățile', a mai declarat pentru viva.ro, Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al Ilenei Ciuculete.

Cornel Galeș a murit la doi ani și jumătate după Ileana Ciuculete

Cornel Galeș a murit la distanță de aproape trei ani de când s-a prăpădit regretata Ileana Ciuculete. Celebra cântăreață de muzică populară a murit la vârsta de 64 de ani, în urma virusului hepatitei C. Artista s-a stins pe data de 14 martie 2017, pe un pat de spital. Pe 30 noiembrie 2019, văduvul acesteia, Cornel Galeș, a murit și el într-un tragic accident de mașină. Nașa cuplului, Doina Belu, i-a făcut parastas lui Cornel Galeș de trei ani de zile.

Ileana Ciuculete a fost una dintre cele mai îndrăgite artiste din Zona Olteniei. În întreaga ei carieră, Ileana Ciuculete a înregistrat 30 de discuri și a fost premiată cu trei discuri de aur și un disc de platină, iar în Serbia a primit un disc de aur.

Foto: facebook/arhiva personală.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter