Drama actriței Nuami Dinescu. La 27 de ani a aflat că nu mai poate face copii: "Niște complicații de la răceli repetate"

Publicat pe

Drama actriței Nuami Dinescu. La 60 de ani, Nuami Dinescu este mai energică și mai activă ca niciodată. Actrița a urca din nou pe scena teatrului după 20 de ani și joacă în „Adela”, una dintre cele mai iubite telenovele de la Antena 1. Zâmbetul ei blând și deschis nu lasă să se întrevadă însă drama pe care a trăit-o în tinerețe, din cauza unei boli care i-a răpit posibilitatea de a face copii, dar și durerea pe care a lăsat-o în sufletul său pierderea mamei…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Drama actriței Nuami Dinescu. După ce ani buni i-a fost alături lui Teo, la PRO TV, în rolul Tanței, Nuami Dinescu a dispărut o vreme din atenția publică. A revenit recent pe micul ecran, odată cu rolul simpaticii Florica, din „Adela”, spre bucuria fanilor ei. În spatele vervei sale bine-cunoscute nu se ghicește însă deloc nimic din dramele pe care le-a trăit de-a lungul vieții. Una dintre ele i-a schimbat complet destinul…

Drama actriței Nuami Dinescu. La 27 de ani a aflat că nu mai poate face copii: "Niște complicații de la răceli repetate"Drama actriței Nuami Dinescu. La 27 de ani a aflat că nu mai poate face copii: "Niște complicații de la răceli repetate"

Drama actriței Nuami Dinescu

Recent, actrița a rememorat una dintre cele mai grele încercări ale vieții sale, petrecută în 1990, pe când avea doar 27 de ani. Atunci, fiind la un pas de moarte, a aflat una dintre cele mai dureroase sentințe – nu va mai putea avea copii niciodată. Din fericire însă, a primit un dar de preț – viața, chiar dacă pentru asta a trebuit să plătească un preț imens.

Citește și: Ce job a avut Nuami Dinescu, înainte să devină actriță: „Munceam câte 12 ore pe șantier”

Citește și: DIETA cu care Nuami Dinescu a slăbit 25 de kg:„Mănânc de toate, mai puțin…!’/ Cum arată actrița acum

Citește și: Andreea Tonciu, despre soțul ei și infidelitate: „Dacă el ar face ceva, s-ar afla în secunda unu. Bărbatul oricum înșală'

Citește și: Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre relația ei cu Laurențiu Reghecampf, în plin divorț:„Comunic non stop. Vorbim despre…’

„E o poveste lungă, niște complicații de la răceli repetate, mers la școală în frig, în cizme, fără pantaloni… M-a salvat un medic bun, profesorul Alexandrescu de la Polizu, fără el azi eram oale și ulcele. Tot el mi-a spus, la 27 de ani, că am scăpat cu viață, mai ales că nu erau atâtea metode de investigație ca acum.

Era 1990, februarie, minerii bântuiau prin București, eu pe la ATI. Atunci am înțeles de la bunul meu doctor că o să fiu bine, dar n-o să mai pot avea copii. Și mi-a spus multe lucruri care m-au ajutat mult”, a mărturisit Nuami Dinescu pentru FANATIK.

Nuami Dinescu, afectată de moartea mamei: „Am plâns cât nu am plâns toată viața”

Au trecut doi ani de când mama actriței nu mai este în viață, dar rana este departe de a se fi închis, durerea este la fel de vie. Nuami Dinescu și-a idolatrizat mama, căreia nu doar că îi seamănă fizic, ci de la care a moștenit și calități de preț.

„Tot ce știu, știu de la ea. Și libertatea tot de la ea am învățat-o, și independența mea de femeie. Iubirea pentru citit și pentru cântat. Și iubirea și devotamentul față de familie, bucuria de a face lucruri pentru ceilalți. Generozitatea, capacitatea de a te pune în locul altuia, putera de a nu judeca, mai ales când nu ai soluții, îngăduința față de semeni, credința în Dumnezu, blândețea și curajul de a fi onest și loial. Toate de la mama le am. Fizic sunt toată mama„, a mai spus actrița pentru sursa citată.

Din nefericire, ultimii doi ani au fost devastatori pentru actriță, care și-a pierdut nu doar mama și cumnatul, ci și cel mai bun prieten, iar asta fost peste puterile ei.

„Am pierdut-o pe mama, la un an cumnatul meu și în noiembrie l-am pierdut pe cel mai bun prieten al sufletului meu, Dr Corneliu Brăslașu, medic veterinar, cardiolog, șeful catedrei de cardiologie din FMV. Când am primit mesaj de la soția lui care mi-e soră de inima și de suflet de 20 de ani și mi-a scris 'Cornel a plecat azi la 18, nu a mai putut să stea' am urlat, pur și simplu.

Am urlat și pentru mama, atunci nu am putut, eram cea mai mare, cea mai puternică, mama mi le-a lăsat și pe ele în grijă, până la moartea lui Cornel eu nu am putut să o plâng pe mama. Nu am putut, parcă îmi zidise cineva inima într-un turn de piatră. În 11 noiembrie mi-a căzut cerul în cap. Și am plâns cât nu am plâns toată viața. Și acum îmi vine să plâng„, a mai dezvăluit actrița pentru FANATIK.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter