Drama prin care au trecut Surorile Oșoianu. Momentul care le-a marcat: "A murit cu ochii la poza noastră"

Publicat pe

Puțină lume știe despre drama prin care au trecut Surorile Oșoianu. S-au născut în satul Horești din Republica Moldova, dar muzica și talentul lor inegalabil nu au ținut cont de granițe. Au fost pasionate de muzică din copilărie, iar acum încântă publicul cu melodiile lor. Cu toate acestea, cele cinci artiste nu au avut deloc o viață ușoară. Mai mult decât atât, au trecut printr-un moment cumplit, care le-a marcat existența.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Atunci când au fost invitatele lui Mihai Morar în podcastul Fain & Simplu, Surorile Oșoianu au povestit niște detalii cutremurătoare despre obstacolele pe care viața le-a scos în calea lor. Nu le-a fost deloc ușor, dar au reușit să răzbată până la urmă, cu iubire și credință în suflet.

Drama prin care au trecut Surorile Oșoianu. Momentul care le-a marcat: "A murit cu ochii la poza noastră"Drama prin care au trecut Surorile Oșoianu. Momentul care le-a marcat: "A murit cu ochii la poza noastră"

Drama prin care au trecut Surorile Oșoianu

Cel mai dureros moment din viața lor a fost cel în care mama lor s-a stins din viață. Toate cele cinci surori plângeau în hohote, iar fratele lor era de față. Pentru că el era mult mai mic decât ele, artistele au avut apoi grijă de el, după ce au pierdut-o pe cea care le-a dat viață. Au reușit să meargă mai departe și să rămână mereu o familie unită datorită educației pe care au primit-o din partea părinților, căci aceștia niciodată nu s-au certat și nici nu au rostit vorbe de ocară în casă.

'Mi-aduc aminte momentul ăsta. Ea a privit mult fotografia aceea. Noi eram toate în alb, în broboadele astea albe. Și ochii ei au țintit înspre fotografia aia. A murit cu ochii la poza noastră', a povestit una dintre surori, conform Fanatik.ro.

Citește și: Când apare documentarul cu Meghan Markle și Prințul Harry pe Netflix. Ducii de Sussex au primit o sumă imensă

Citește și: Cum a schimbat-o sarcina, pe Daniela Crudu: „Țip din orice, mă enervez din orice’

Citește și: Cătălin Botezatu a împlinit 56 de ani. Imagini fabuloase de la petrecere: „Regele sufletului meu”

Și-au crescut fratele mai mic

După ce mama lor a murit, cele cinci surori au fost nevoite să se ocupe de creșterea lui Alexandru. De altfel, ultimele cuvinte alee mamei au fost chiar legate de această responsabilitate.

'Ne-a spus înainte să moară: Nu imi pare rău că plec eu, dar imi pare rău ce vă las vouă', au mai dezvăluit surorile.

Din păcate însă, viața le-a mai dat încă o lovitură. Alexandru a absolvit Facultatea de Drept, dar o boală cumplită l-a măcinat și nu a reușit să profeseze vreodată în acest domeniu. Și de data aceasta, surorile lui i-au fost alături. Surorile Oșoianu i-au cumpărat o casă cu o curte și îl vizitează cât de des pot. Acum, fratele lor are probleme cu vederea și cu auzul, dar se bucură că artistele nu au uitat de el.

Cine sunt Surorile Oșoianu

Ileana, Iulia, Valentina, Romelia și Maria Oșoianu s-au născut în satul Horești, din Republica Moldova. Au deja o carieră de peste două decenii în muzica populară și au promovat folclorul și portul popular și peste hotare. Ileana a studiat la Colegiul de Muzică din Bălți, Iulia a terminat Universitatea Pedagogică, Valentina absolvit Universitatea Alecu Russo din Bălți, Romela a terminat Facultatea de Biblioteconimie, în timp ce Maria și-a făcut studiile la Institutul de Arte, conform Traditional TV.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter