ELLE & NIKE+ TRAINING CLUB DAY

Publicat pe

Vrem sa va molipsim cu un stil de viata sanatos, asa ca am organizat, impreuna cu NIKE, primul eveniment in care ne-am antrenat, cot la cot, cu invitatele noastre. Ne-am distrat, am alergat, am facut toate tipurile de exercitii, de la flexi, la abdomene, toate sustinute de aplicatia NIKE + Training Club.

 

ELLE1

 

Sustinem orice tip de miscare, important este sa existe! Asadar, ELLE Romania si NIKE au organizat primul Fit Club, la care ne-am pus in miscare muschii alaturi de cititoarele noastre.

 

Elementul cel mai important al evenimentului a fost aplicatia NIKE+ Training Club, care ne-a sustinut in efectuarea tuturor exercitiilor, pentru a fi in forma maxima tot timpul, nu doar vara!

 

Aceasta platforma de antrenament ne permite sa ne exersam corpul, in functie de obiectivele fiecareia. Poti alege modulul de slabire, de tonifiere, cel pentru intarirea musculaturii sau lucrul pe anumite grupe musculare.

 

Citeste mai mult AICI

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter