ELLE STYLE AWARDS 2015

Publicat pe

Revista ELLE România a aniversat 18 ani pe piaţa românească, prilej cu care a premiat cele mai stilate personalităţi ale modei şi vieţii artistice româneşti, printr-un eveniment plin de strălucire: ELLE Style Awards, anul acesta la a patra ediție.

 

Vedete, designeri, fashioniste, manechine, prieteni şi colaboratori ai revistei, muzică bună, ţinute glam. Iată ingredientele care au contribuit la succesul celei mai aşteptate petreceri a sezonului, desfăşurată la Palatul Parlamentului, într-un spaţiu reinventat total pentru acest eveniment.

 

Petrecerea a culminat cu gala de premiere, care a dezvăluit publicului câştigătorii celor zece categorii ELLE Style Awards. Dan Beleiu a câştigat premiul pentru cel mai bun fotograf al anului, Andreea Bădală (Murmur) a fost desemnată cel mai bun designer, Andreea Castrase – cel mai bun tânăr designer, iar premiul pentru stil personal i-a revenit Anei Morodan. Alice Peneacă (cea care a fost pe pe coperta ediției noastre de iunie) a fost desemnată cel mai bun model, iar Inna a primit premiul „Best Pop Artist'. Sorin Stratulat a câştigat premiul Best Hair Stylist şi Alexandru Abagiu, pentru al treilea an consecutiv, premiul Best Make-up Stylist. Anastasia Soare a primit premiul special ELLE Woman, care i-a fost înmânat de Roxana Voloșeniuc, redactor-șef al revistei ELLE Romania. Pentru prima oară a fost acordat premiul Best Fashion Blogger, care i-a revenit lui Maurice Munteanu pentru blogul său, Le Projet d’Amour. Gazda evenimentului a fost Monica Bârlădeanu. Pe scenă au mai urcat Inna & Carla’s Dream, care au susținut un recital live pentru invitații galei.

 

Toţi cei prezenţi s-au bucurat să fie alături de revista ELLE, acceptând fără rezerve provocarea redacţiei de a fi sexy, stylish, spirited. La reuşita petrecerii au contribuit sponsorii acestui eveniment Sephora, Folli Follie, MasterCard, Mercedes-Benz, Huawei Romania,Thierry Mugler, Musette, Moroccanoil, Nespresso Romania, Roche Bobois.  

 

Ne-au fost alături și partenerii noștri: Martini, Evian, Pepsi, Privileg Catering, Grace Couture, Purple Flowers, Five’s International, Max Media,The Brothers M și Safe Frame, cărora le mulțumim mult pentru sprijin!

 

ELLE STYLE AWARDS 2015ELLE STYLE AWARDS 2015

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter