Eva Longoria – Despre logodnă, copii şi noua ei viaţă

Publicat pe

După despărţirea îndelung mediatizata de baschetbalistul Tony Parker, Eva Longoria s-a logodit şi este pregătită pentru cea de 3-a casătoria.

 

eva

 

Actriţa în vârstă de 40 de ani a primit de curând inelul de logodnă de la iubitul ei, Jose Antonio Baston, ea vorbind într-un interviu pentru revista People despre viaţa sa de după divorţ, dar şi despre ce va urma de acum înainte.

 

A mărturisit că a avut nevoie de o pauză în viaţa sentimentală pentru a fi pregătită pentru o nouă relaţie. „Oamenii se mirau că sunt singură. Dar nu eram singură deloc. Eram eu cu mine însămi şi asta mi se pare fabulos'.

 

Chiar şi când călătorea alături de prietenii ei, Eva nu simţea presiunea de a fi cu cineva, aceştia cunoscând-o şi înţelegând-o perfect.

 

Actriţa ştie că timpul trece şi la 40 de ani trebuie să se gândească şi la un copil, făra să simtă însă vreo presiune în acest sens. „Simt că viaţa mi-a dăruit atât de multe lucruri, încât nu resimt lipsa unui copil. Suntem împliniţi', a coninuat ea, adăugând că dacă „va veni şi un copil, aceasta va fi cireaşa de pe tort'.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter