Florin Piersic, apariție rară la 86 de ani. Ce i-a spus actorul Mirelei Retegan, când s-au întâlnit: "Adorabil maestrul"

Publicat pe

Florin Piersic este tot mai discret în ultima vreme, dar se menține într-o formă de invidiat la 86 de ani. Mirela Retegan a avut ocazia să se întâlnească zilele acestea cu marele actor, într-un hotel din Viena, iar dialogul cu acesta a făcut deliciul admiratorilor lui Florin Piersic. Și-a păstrat simțul umorului, dar și mintea îi este la fel de ageră, căci încă apare pe scene ca să îi încânte și acum pe români cu talentul lui inegalabil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nici înainte de sărbători nu are prea mult timp liber, pentru că zilele trecute a jucat în Viena, alături de actrița Medeea Marinescu. Spectacolul celor doi, „Străini în noapte”, se bucură și acum de un succes fenomenal, așa că actorii merg și peste hotare cu el. Așa s-a produs și întâlnirea dintre Florin Piersic și Mirela Retegan.

Florin Piersic, apariție rară la 86 de ani. Ce i-a spus actorul Mirelei Retegan, când s-au întâlnit: "Adorabil maestrul"Florin Piersic, apariție rară la 86 de ani. Ce i-a spus actorul Mirelei Retegan, când s-au întâlnit: "Adorabil maestrul"

Florin Piersic, apariție rară la 86 de ani

Mirela Retegan a povestit, pe rețelele de socializare, cum a decurs întâlnirea cu marele actor. Alături de mesajul ei, a postat și două fotografii în care apare împreună cu Florin Piersic.

„Cum e să ajungi la hotelul din Viena și să te întâmpine Florin Piersic cu întrebarea:

– Ce faci domnișoară? La cei 20 de ani ai tăi te miști ușor, nu ca mine la 100.

Adorabil maestrul. Extrem de disponibil și cu chef de glume. Astăzi avem spectacol la Viena. Noi dimineața, la matineu și domnia sa cu Medeea Marinescu seara, Străini în noapte. Avem împreună cu câteva trupe din România, același impresar care se ocupă de organizarea de spectacole, așa că petrecem deseori timp, împreună cu cei mai mari artiști ai României. «Domnișoara Mirela» vă urează o duminică minunată”, a dezvăluit Mirela Retegan, pe contul ei de Facebook.

Citește și: Tatăl lui Florin Piersic a salvat familii de evrei în perioada Holocaustului: „I-a ascuns în…'

Citește și: Marcel Pavel a împlinit 63 de ani! Ce surpriză i-a pregătit familia: 'Eu m-am cam enervat…' / EXCLUSIV

Citește și: Cel rol a vrut Florin Piersic să joace și de ce nu a reușit niciodată: „Îl regret'

Citește și: Cine vor fi nașii lui Alin Oprea, la nunta cu Medana: „A plâns când m-a cerut în căsătorie. Au fost o mie de martori'

Cum se înțelege cu fiul lui

Florin Piersic Jr. poartă numele marelui actor și i-a călcat pe urme și în artă, dar relația lor nu este una atât de strânsă cum ar crede mulți. Fiul cel mare al lui Florin Piersic a povestit mai multe detalii în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie. El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu’, a dezvăluit Florin Piersic Jr.

La acel moment, în timpul conferinței de presă, actorul a declarat că nu înțelege pelicula făcută de fiul lui, iar această replică l-a durut teribil pe cel din urmă.

„Da, da pentru că asta se întâmpla în 2004, totuși gestul nu pot să-l înțeleg pentru că există comparații. În 2004 nu aveam copii, acum am copii și îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să îți lovești copilul. E greu de înțeles și aici intervine competiția de care vorbeam.E adevărat că filmul Fix Alert nu este un produs perfect. E perfectibil și așa va rămâne. Nu mă așteptam ca el să fie în zona lui de interes. M-a șocat gestul, numai că l-am iertat. L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune.„, a mai spus Florin Piersic Jr.

Sursă foto: Facebook, Hepta

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter