Întâmpină noul an cu GLAMOUR de ianuarie!

Publicat pe

Karlie Kloss și planurile sale ambițioase de viitor, ghidul complet pentru cea mai cool petrecere a sezonului, tot ce trebuie să știi despre un altfel de detox, 10 sfaturi despre fericire de la Elizabeth Gilbert, autoarea bestsellerului Eat, Pray, Love, și cele mai delicate piese care nu trebuie să îți lipsească din garderobă: toate acestea te aşteaptă în numărul de ianuarie GLAMOUR, din 18 decembrie la chioşcurile de ziare din București și din țară.

 

Screen-Shot-2015-12-15-at-6.55.08-PM-370x555

 

Vedeta ediției de ianuarie este Karlie Kloss, supermodelul care, la doar 23 de ani, are planuri mari de viitor: vrea să urmeze o facultate, să dezvolte un canal video și să învețe o generație întreagă de femei să facă programare.

 

La capitolul fashion, îți propunem să mizezi pe feminitate și romantism și să alegi cele mai delicate piese cu volane, pliseuri și dantelă. Și pentru că vremea de afară nu e tocmai prietenoasă, am ales pentru tine 12 piese călduroase, dar extrem de stylish, pentru cele mai friguroase zile de ianuarie. În plus, trebuie să știi că cel mai popular model de cizme al anilor 70 revine în forță, așa că este timpul să dai o fugă în magazine!

 

Screen-Shot-2015-12-15-at-4.29.28-PM

 

Mergem mai departe și te provocăm să încerci un altfel de detox. După petrecerile și excesele culinare de sărbători, un regim alimentare riguros pare a fi o idee excelentă. Îți spunem care este cea mai sănătoasă alegere. Mai mult, îți dezvăluim cea mai simplă și eficientă tehnică de machiaj: strobingul, o metodă care îți garanteză o iluminare ca la carte a tenului.

 

Citeste continuarea AICI

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter