Întâmpină toamna cu GLAMOUR de septembrie

Publicat pe

Dezvăluirile incendiare ale celui mai hot model al momentului, retrospectiva celor mai importante trenduri ale sezonului următor și cele mai utile trucuri de frumusețe furate din backstage: le găsești pe toate în GLAMOUR de septembrie, din 29 august la chioșcurile de ziare din București și din țară.

 

cover 107

 

Vedeta ediției de septembrie GLAMOUR este Cara Delevingne. Sinceră, extravagantă, rebelă, Cara ne dezvăluie că și-a dorit dintotdeauna să devină actriță și ne spune cum percepe ea lumea modei. Aceasta a apărut luna trecută în Paper Towns, ecranizarea romanului omonim scris de John Green, în rolul excentricei Margo Roth Spiegelman, iar acum filmează pentru Suicide Squad, o peliculă în care mai joacă și Ben Affleck, Jared Leto, Will Smith și Viola Davis. Cara vorbește deschis despre adolescența ei tumultoasă, despre depresie, tentativa de sinucidere și bisexualitatea sa.
Tot în numărul de septembrie punem sub lupă noile tendințe în materie de fashion și beauty. Miza acestui sezon se reduce la capacitatea de a te reinventa ca personaj unic și aparte. Îți va fi aproape cu neputință să te pierzi în mulțime, căci noile trenduri impun apariții cu multă personalitate. În plus, am selectat pentru tine zece piese must-have de care vei avea nevoie pentru a fi o apariție stylish în această toamnă.
La capitolul beauty, îți spunem care sunt pașii pentru o piele frumoasă și luminoasă. Nu toate trucurile care îți promit o reîmprospătare a tenului funcționează, însă cele patru pe care ți le propunem chiar își fac treaba. Mai mult, vorbim și despre culorile de toamnă, pentru ca tu să poți face cele mai inspirate investiții cromatice.
Mergem mai departe și dezbatem problema glutenului, încercând să răspundem la cea mai importantă întrebare: cât de periculos este glutenul pentru sănătatea ta? Am adunat părerile mai multor experți și am analizat cercetările din domeniu.
În GLAMOUR de septembrie te așteaptă o lecție importantă: cum poți avea mai multă încredere în tine? Mai mult, îți spunem cinci situații în care mersul pe jos este soluția perfectă pentru problemele tale.
Plus: o incursiune în universul glam al Andreei Raicu și povestea unei duminici perfecte în grădina casei Louis Vuitton din Asnières.
Numărul de septembrie GLAMOUR va fi din 29 august la chioşcurile de ziare la preţul de 9,90 lei.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter