Iulia Albu împlinește azi 39 de ani: "Îmi voi strânge în brațe copilul și pe singurul bărbat pe care l-am iubit vreodată cu adevărat!"

Publicat pe

Iulia Albu împlinește astăzi 39 de ani și a vorbit, pe Instagram, despre dorințele sale de acum și lecțiile pe care viața i le-a oferit până la această vârstă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

'Astăzi este ziua mea. Până la această vârsta pot spune că am învățat câteva lucruri.

  1. Plantele vii cu siguranță nu sunt specialitatea mea. Dovadă clară, pinul uscat din spatele meu. Îl țin, încă, pentru că din același pământ a răsărit o buruiană cu superbe flori roz de care m-am îndrăgostit iremediabil.
  2. Nimeni nu îți poate dicta ce decizii să iei. Cu toate acestea, sunt momente când este bine să asculți sfaturile părinților tăi.
  3. ESTE ÎNTOTDEAUNA Ok să fii TU. Chiar dacă ai soarele în ochi și nu vei face cele mai reușite fotografii.
  4. Viața fără puțină dramă devine o comedie proastă. Și mie nu mi-au plăcut niciodată comediile proaste.
  5. Broccoli-ul nu este leguma mea.

Astăzi vreau doar să vă mulțumesc pentru că îmi sunteți aproape.  De mâine, pregătiți-vă de spam cu fotografii cocoțată pe tocuri, cu coroane, pene, găini și curci.

Astăzi sunt I, și voi merge desculță prin iarbă, voi dansa sub vie, voi bea vin din căni de lut și îmi voi strânge în brațe copilul și pe singurul bărbat pe care l-am iubit vreodată cu adevărat în afară de tatăl meu.

Și vă sugerez să încercați și voi același lucru. Viața nu este pentru a fi trăită doar pe social media', a scris Iulia Albu.

Iulia Albu împlinește azi 39 de ani: "Îmi voi strânge în brațe copilul și pe singurul bărbat pe care l-am iubit vreodată cu adevărat!"Iulia Albu împlinește azi 39 de ani: "Îmi voi strânge în brațe copilul și pe singurul bărbat pe care l-am iubit vreodată cu adevărat!"

Fanii au copleșit-o pe Iulia cu zeci de mesaje.

„La multi ani om frumos, păun cu pene din rubin, lebădă cu argint in cioc, randunica cu coronița din lemn dulce, sau indiferent a cum te identifici! Iti doresc 100 de vieți asemeni unui poem de a lui Hugo ♥️',

„La mulți ani Iulia!!!! Viața sa ți aducă numai bucuri, in continuare sa-ți urmezi drumul cu toate visurile și planurile propuse sa ți le realizezi, sa fii tu așa cum ești, sa inspiri sa creezi și sa te IUBEȘTI.',

„Ce frumos ai scris!Mulți uita de viața în realitate și trăiesc doar virtual,culmea e ca de cele mai multe ori se mint singuri cu „viața lor perfectă”! Zi frumoasă om bun!', au fost câteva dintre comentariile primite de Iulia Albu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter