Kate Winslet – Cum arată viaţa sa la 40 de ani

Publicat pe

Pe 5 octombrie, Kate Winslet va împlini 40 de ani, motiv pentru care actriţa este pe coperta revistei 'The Wall Street Journal Magazine' în care face dezvăluiri despre viaţa sa.

 

Câştigătoare de Oscar, actriţa a avut o viaţa personală complicată, cu trei căsătorii, două divorţuri şi 3 copii.

 

Actriţa a vorbit şi despre formele sale voluptoase, ea refuzand sa se incadrezele in dimensiunile standard în ciuda presiunii extraordinare la care sunt supuse actriţele de la Hollywood.

 

„La 20 de ani suntem obsedate de corpul nostru, într-un mod care nu este nici cool, nici sănătos. La 30 de ani, ne dăm seama că trebuie să fim în formă. Acum îmi văd corpul ca pe un instrument pe care trebuie să îl fac să funcţioneze pentru că sunt mamă şi trebuie să fiu în cea mai bună formă posibilă pestru aceste 3 persoane care au nevoie de mine'.

 

Actriţa are trei copii cu trei bărbaţi diferiţi şi marturiseşte că nu a prevăzut că lucrurile se vor petrece întocmai. Kate a fost căsătorită şi a divorţat de Jim Threapleton şi Sam Mendes, iar astăzi este măritată cu Ned Rock’n’roll.

 

Ea a continuat seria dezvăluirilor, spunând ca nu a fost deloc simplu să treacă prin toate aceste lucruri. „Nimeni nu ştie cu adevărat ce s-a întâmplat în viaţa mea. Nimeni nu ştie de ce atât primul cât şi al doilea mariaj au eşuat. Si sunt mândră de acest mister'.

 

Foto: Hepta

 

Kate Winslet – Cum arată viaţa sa la 40 de aniKate Winslet – Cum arată viaţa sa la 40 de ani

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter