Lia Bugnar a recunoscut cine a spus primul adio, în relația cu Anghel Damian: "A stat mută o vreme și..."

Publicat pe

Lia Bugnar a recunoscut cine a fost primul care a pus punct, în relația cu Anghel Damian. Actrița este recunoscută nu numai pentru talentul ei, ci și pentru faptul că este o femeie puternică. Asemenea unei artiste autentice, Lia Bugnar își confruntă vulnerabilitatea și de față cu publicul. Recent ea a făcut o mărturisire extrem de sinceră despre relația cu mai tânărul regizor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lia Bugnar a recunoscut cine a pus capăt poveștii de dragoste dintre ea și regizorul Anghel Damian. Actrița este una dintre cele mai autentice prezențe atât în mediul cultural, cât și în mediul online și nu ezită să spună ce are pe suflet.

Relația dintre Lia Bugnar și Anghel Damian a durat nouă ani de zile, așa că mulți au fost luați prin surprindere atunci când cei doi s-au despărțit. Regizorul avea să fie zărit, ulterior, în compania lui Theo Rose, aceștia părând extrem de îndrăgostiți.

Lia Bugnar a recunoscut cine a spus primul adio, în relația cu Anghel Damian: "A stat mută o vreme și..."Lia Bugnar a recunoscut cine a spus primul adio, în relația cu Anghel Damian: "A stat mută o vreme și..."

Lia Bugnar și Anghel Damian au fost asaltați cu întrebări cu privire la maniera în care s-a produs despărțirea dintre ei. Amândoi au fost foarte discreți și au refuzat să comenteze detaliile legate de o chestiune atât de personală.

Lia Bugnar a recunoscut cine a pus punct relației

La mai bine de trei luni de când Lia Bugnar și Anghel Damian au luat-o pe drumuri separate, din punct de vedere sentimental, actrița a făcut o confesiune total neașteptată. Aceasta a relatat, în cadrul unei postări pe contul personal de Facebook, cine anume a decis să spună primul „adio”. Cu grație și sinceritate, Lia a dezvăluit că Anghel a fost cel care a pus punct poveștii lor de dragoste. Artista a relatat despre momentul când una dintre prietenele ei, artista-fotograf Cătălina Flămînzeanu, a contactat-o la o lună după despărțirea de regizor pentru un proiect foto.

Citește și: Anghel Damian și Lia Bugnar, împreună pe scenă în prima seară după ce s-a aflat că Theo Rose este însărcinată

Citește și: Cum a reacționat Lia Bugnar după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată cu fostul ei iubit, Anghel Damian: 'Nu e chestiunea care îmi schimbă programul'

Citește și: Theo Rose se confruntă cu probleme în sarcină: 'Am fost pe perfuzii, mi-a fost rău'

Citește și: Olguța Berbec, noi detalii despre procesul cu Niculina Stoican, după ce a dat-o în judecată: „În momentul interogatoriului, a recunoscut că a furat' / EXCLUSIV

Când m-a părăsit Anghel, a stat mută o vreme și după vreo lună m-a sunat. «Acum vreau să-ți fac poze». «Acum n-ai ce poza, beibi, sunt transparentă». «Lasă ca eu te văd în culori, nu-ți face tu griji». Și a venit, și m-a furat în aparatul ei de fotografiat și mi-a facut, probabil, cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată. „, a mărturisit Lia Bugnar pe social-mdia.

Fotografia o suprinde pe Lia Bugnar alături de câinele ei drag, Iago, un ciobănesc german, pe care îl iubește nespus.

Lia Bugnar, despre „Arta de a iubi”

Imaginea face parte dintr-o expoziție ce surprinde actori și actrițe alături de animăluțele lor de companie.

A prins in imaginile ei o gramada de artisti alaturi de fiintele care, spre deosebire de noi oamenii, au arta de a iubi in sange. Numele expozitiei – „Arta de a iubi” – le face dreptate. Sunt multi actori si actrite care au zis da atunci cand Catalina i-a intrebat daca vor sa fie parte din expozitia ei. Haideti marti la ora 19 sa vedeti una dintre cele mai frumoase idei de expozitie foto intr-una dintre cele mai frumoase case din Bucuresti, casa lui Dinu Lipatti. Mângâiați doi iepuri cu o singura mana, cum ar veni (ca destul i-am impuscat cu zicala asta sadica)„, a ami adăugat Lia Bugnar.

Lia Bugnar și Anghel Damian au o chimie creativă extraordinară

Deși, Lia Bugnar și Anghel Damian s-au despărțit, cei doi rămân uniți de dragostea pentru teatru. Regizorul și fosta sa iubită continuă să colaboreze în cadrul mai multor proiecte culturale, iar chimia creativă dintre ei este evidentă. De asemenea, Lia Bugnar este și cea care a scris scenariul pentru serialul Clanul, regizat de Anghel Damian și difuzat pe PRO TV. În producția respectivă joacă și actuala iubită a regizorului, cântăreața Theo Rose, cuplul urmând să devină părinți la anul.

FOTO: Instagram/Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter