Lia Bugnar, ignorată de poliție, după ce i s-a deschis dosar penal: "Eu puteam să fi și murit"

Publicat pe

Lia Bugnar, ignorată de poliție, după ce ofițerii i-au deschis dosar penal, la începutul lunii noiembrie. Regizorea în vârstă de 53 de ani este complet bulversată de atitudinea autorităților, care nici măcar la o lună după incident nu au contactat-o pentru a-i oferi explicații. Lia Bugnar s-a ales cu un dosar penal in rem după ce a cazut de pe bicicletă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lia Bugnar, ignorată de poliție, la o lună după accidentul de bicicletă în urma căruia i-a fost deschis dosar penal. Scenarista serialului Clanul a avut parte de o întâmplare absurdă la începutul lunii noiembrie când a căzut de pe bicicletă și s-a accidentat la bărbie. Autoritățile i-au deschis atunci dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Lia a precizat că circula cu bicieta pe o banda semnalizată și că nu a mai fost nimeni implicat în accident. În ciuda precizărilor ei, ofițerii de poliție nu i-au mai oferit nicio explicație.

Lia Bugnar, ignorată de poliție, după ce i s-a deschis dosar penal: "Eu puteam să fi și murit"Lia Bugnar, ignorată de poliție, după ce i s-a deschis dosar penal: "Eu puteam să fi și murit"

Lia Bugnar, ignorată de poliție, după ce i s-a deschis dosar penal

A trecut o lună de la incidentul în care a fost implicată Lia Bugnar, iar situația pare și acum desprinsă din scenetele absurde ale lui Eugen Ionesco. Regizoarei i s-a făcut dosar penal pentru că a căzut de pe bicicletă și s-a „autovătămat”. Lia este revoltată din cauza faptului că poliția nu a contactat-o până acum, pentru a oferi detalii despre cum a avut loc întreaga întâmplare.

„M-am ales cu un dosar penal care este absurd din punctul meu de vedere. Înțeleg că există o lege, că ei trebuie să cerceteze să vadă dacă nu s-a întâmplat altceva. Este foarte frumos că au intențiile astea, doar că pe mine nu m-a cercetat nimeni.

Există dosarul, dar nu mi-a dat nimeni nici măcar un telefon. Între timp, eu puteam să fi și murit de la accident.

Citește și: Anghel Damian și Lia Bugnar, împreună pe scenă în prima seară după ce s-a aflat că Theo Rose este însărcinată

Citește și: Cum a reacționat Lia Bugnar după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată cu fostul ei iubit, Anghel Damian: 'Nu e chestiunea care îmi schimbă programul'

Citește și: De ce nu a divorțat încă Alina Sorescu de Alexandru Ciucu. Avocata artistei a oferit detalii despre proces:Urmăm pașii stabiliți de instanță

Citește și: Whats UP, cuvinte dure la adresa lui Ruby și Shift. De la ce a pornit conflictul:'Încheiem prietenia'

Nu afla nimeni. Sunt complet incultă pe această parte de legi, dar mi s-a explicat atunci că se face un dosar penal în legătură cu fapta, nu cu persoana. Continui să nu înțeleg în ce constă necesitatea dosarului, care durează trei luni, câtă vreme a trecut deja o lună și nimeni nu m-a sunat să le arăt bicicleta…poate este făcută ferfeniță, poate m-a lovit un camion, deci este absurd. Părerea mea este, ca să fie o acțiune pentru ei, e ca o bifare.”, a declarat Lia Bugnar, pentru click.ro.

Lia Bugnar, primele dezvăluiri despre despărțirea de Anghel Damian

Lia Bugnar are cu siguranță o viață tumultuoasă, asemenea oricărui artist. Povestea de dragoste dintre ea și Anghel Damian s-a sfârșit după aproximativ nouă ani. Fostul ei iubit și-a refăcut viața alături de Theo Rose care, între timp, a devenit însărcinată. În plan profesional Lia a excelat, fiind scenarista celui mai de succes serial românesc de la ora actuală, „Clanul”, difuzat pe PRO TV și regizat de Damian Anghel. Lia și fostul partener au păstrat o relație profesională frumoasă, iar la nivel personal, există în continuare respect și apreciere. La mai bine de șase luni de la despărțire, Lia a mărturisit cine anume a ales să pună capăt poveștii de iubire dintre ea și Anghel. Regizoarea a relatat despre cum a decurs prima ședință foto după despărțirea de Anghel.

„Cătălina Flăminzeanu face poze frumoase, pentru că se uită la tine ca și când ea e chiar tu. Știe exact ce vrei să ascunzi când pune aparatu pe tine și-ți spune în felul ei aparte că n-ai de ce, că poate lucrul ăla e cel mai important din ce ai tu.
Când m-a părăsit Anghel a stat mută o vreme și după vreo lună m-a sunat. «Acum vreau să-ți fac poze». «Acum n-ai ce poza, beibi, sunt transparentă». «Lasă că eu te văd în culori, nu-ți face tu griji». Și a venit, și m-a furat în aparatul ei de fotografiat și mi-a făcut, probabil, cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată. «Vezi, sexi, cât de frumoasă poți să fii?».
FOTO: Instagram/Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter