Mădălina Crețan, fotografie emoționantă cu Nosfe și concurenții Chefi la Cuțite: "Ca să nu pierd amintirea"

Publicat pe

Mădălina Crețan, fotografie emoționantă cu Nosfe și concurenții Chefi la Cuțite. În sezonul 10, Mădălina Crețan a legat o prietenie frumoasă cu mai mulți colegi de la Chefi la Cuțite. Atunci când Nosfe s-a stins din viață, o parte dintre aceștia au consolat-o și i-au fost alături. Acum, Lady Nosfe, așa cum era numită în emisiune, a făcut publică o fotografie din trecut, în care apare alături de Nosfe, de Titus Antonescu, de Brigitta Gheorghe și Adrian Stroe. Concurenții erau în timpul liber, par să se afle într-o curte, iar după zâmbetele lor, a fost o zi plină de fericire pentru toți cei prezenți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Crețan, fotografie emoționantă cu Nosfe și concurenții Chefi la Cuțite. Mădălina Crețan și Nosfe și-au îndeplinit visul să fie concurenți la Chefi la Cuțite. Artistul a ajuns în echipa lui Florin Dumitrescu, în timp ce soția acestuia a ajuns în echipa lui Cătălin Scărlătescu și a rezistat în competiție până aproape de semifinală. Comportamentul ei civilizat și respectuos i-a atras simpatia altor concurenți, cu care a devenit prietenă bună, iar aceștia i-au fost alături lui Lady Nosfe în cea mai grea perioadă din viața ei.

Mădălina Crețan, fotografie emoționantă cu Nosfe și concurenții Chefi la Cuțite: "Ca să nu pierd amintirea"Mădălina Crețan, fotografie emoționantă cu Nosfe și concurenții Chefi la Cuțite: "Ca să nu pierd amintirea"

Mădălina Crețan, fotografie emoționantă cu Nosfe și concurenții Chefi la Cuțite

Soția artistului din trupa Șatra Benz a postat fotografia pe rețelele de socializare, alături de un mesaj emoționant.

Și dacă timpul ar estompa durerea, dar odată cu ea ar estompa și amintirea, aș alege să păstrez durerea doar ca să nu pierd amintirea…', este mesajul postat de Mădălina Crețan, pe contul ei de Instagram.

„Una din cele mai frumoase zile din viața mea”, a răspuns și Titus, fostul coleg al lui Lady Nosfe din echipa aurie.

Brigitta Gheorghe a reacționat și ea și a lăsat un comentariu emoționant.

„Doamne, cat am mai ras in ziua aia cu voi. Imi amintesc ca am si zis: va multumesc, am avut nevoie de asta. Nu am mai ras asa de ani de zile, ras cu lacrimi, fara sunet'. Revizitez amintirea asta des si parca pot sa va cuprind pe toti, din nou. Te pup @sotiedeartist „, a transmis Brigitta.

Citește și: Adrian Stroe a spus cum sunt cei trei jurați de la Chefi la Cuțite, când se opresc camerele de filmat: „Să nu credeți că ei…”

Citește și: Maria Dragomiroiu și soțul ei pleacă în prima lor vacanță, în cei 35 de ani de căsnicie: „Eu am vrut să merg la mine la țară, dar…'

Citește și: Cristina Cioran s-a mutat cu mama ei, după despărțirea de Alex Dobrescu: „Mă ajută foarte mult. Nu știu cum vom…'

Citește și: Rikito Watanabe de la Chefi la Cuțite a împlinit 29 de ani. Cum a petrecut de ziua lui: „Iubesc România”

Ce a găsit Mădălina Crețan în telefonul lui Nosfe

La scurt timp după ce artistul a murit, soția lui i-a găsit niște notițe tulburătoare în telefonul mobil.

Soția lui a găsit în telefonul lui, în notițe, chestii pe care le simțea el: ‘Să încerc să dorm cât mai puțin ca să fac cât mai multe. Automat, am trecut prin asta, am ajuns la ulcere și era și eu să mor. Mi s-a făcut o gaură în stomac și pierdeam sânge, eram alb, a trebuit să-mi doneze lumea.

El care nu dormea, avea o familie, un copil, responsabilitatea e mare. ȘATRA nu a mai avut succesul ăla, nu s-au mai făcut banii ăia și automat ajungi în punctul ăsta în care îți cedează corpul. Mai ales el, care dormea puțin și stătea toată ziua în studio’, a spus Lu-K Beats la ProFM.

Cine e alături de Mădălina Crețan, după moartea lui Nosfe

A rămas fără soțul ei iubit. Însă, Lady Nosfe are în jurul ei un grup de oameni buni. Aceștia se preocupă de binele ei, dar și al fetiței.

O am pe mama lângă mine și băieții din trupă, sunt mulți oameni în jurul meu', a spus Mădălina Crețan, la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter