Meghan Markle a trimis o coroană din flori de câmp la înmormântarea Prințului Philip și un bilet scris de mână. Ce semnificație au

Publicat pe

Meghan Markle nu a participat la înmormântarea Prințului Philip, însă a fost cu gândul alături de familia îndurerată. Soția prințului Harry a trimis o coroană din flori de câmp la funeraliile soțului Reginei Elisabeta a II-a și un bilet scris de mână. Specialiștii susțin că florile nu au fost alese întâmplător, ci au o semnificație profundă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Funeraliile Ărinţului Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, care a murit la 9 aprilie la vârsta de 99 de ani, au avut loc, sâmbătă, la castelul Windsor, într-un format restrâns. Tot ceremonialul a fost gândit chiar de către prințul Philip, iar regina Elisabeta s-a asigurat că Operațiunea Forth Bridge, numele de cod pentru funeralii, va respecta întocmai dorința ducelui.

Meghan Markle a trimis o coroană din flori de câmp la înmormântarea Prințului Philip și un bilet scris de mână. Ce semnificație auMeghan Markle a trimis o coroană din flori de câmp la înmormântarea Prințului Philip și un bilet scris de mână. Ce semnificație au

Meghan Markle nu a participat la ceremonia funerară, fiind însărcinată în aproximativ 6 luni cu al doilea copil al Prințului Harry și fiind sfătuită de doctorul său să nu petreacă cele 10 ore în avion în drum spre Marea Britanie.

Ducesa de Sussex i-a scris Prințului Philip de mână câteva rânduri pline de regrete și a ales să îi alătuiască coroana funerară din flori de câmp, care ar putea părea banale la o primă aruncătură de ochi. Iată însă ce simbolizează acestea!

Coroana trimisă de Meghan Markle a fost alcătuită în mod predominant din flori de Eryngium (scai vânăt) și Acanthus mollis (Talpa ursului), ambele cu o însemnătate puternică în spate. Scaiul vânăt este floarea simbol a marinei regale, iar, pentru a onora originile grecești ale Prințului Philip, Meghan a ales Talpa ursului, care este floarea Greciei. Buchetul a mai fost alcătuit din trandafiri mici, rozmarin, lavandă și floare-clopoțel, informează Click! care citează dailymail.co.uk.

Dacă ești pasionat de flori și vrei să ai o grădină colorată sau un balcon plin de viață, plantează petunii, panseluțe sau, de ce nu, margarete ori crini imperiali!

Citește și: Regina Elisabeta, scrisoare de adio lăsată pe sicriul Prințului Philip. Cum s-a semnat

Citește și: Prințul Philip a fost înmormântat. Imaginea emoționantă a Reginei Elisabeta, singură, în capelă

Citește și: Regina Elisabeta renunță la o tradiție, de dragul lui Harry. Nu vrea să-l pună într-o situație delicată la înmormântarea Prințului Philip

Familia regală și-a luat adio de la „Prințul viking'

Ceremoniile cunoscute sub numele de cod Forth Bridge au luat sfârșit în jurul orei 18.00 a României, iar sicriul prințului Philip a fost coborât în cripta regală din capela Saint George.

Au fost ceremonii pline de emoție la Castelul Windsor. Regina Elisabeta a II-a și-a luat astăzi adio de la Philip, prințul ei viking, cum îi plăcea să-i spună, după 73 de ani de căsnicie. Odată cu familia regală, milioane de britanici și-au luat rămas bun de la cel mai longeviv prinț consort din istoria Regatului Unit.

Harry și William nu au stat unul lângă celălalt la înmormântare

Prințul Philip a avut parte de o ceremonie militară, dar nu și de funeralii naționale. A fost dorința lui. În deplină concordanță cu restricțiile antipandemie, la slujba din capela Saint George au participat doar 30 de persoane, în frunte cu suverana. În timpul procesiunii funerare, dar și pe durata slujbei, prinții William și Harry NU au stat unul lângă celălalt, pentru că familia regală a dorit să evite orice fel de tensiune care să umbrească funeraliile, potrivit Digi24.ro.

Regina Elisabeta a II-a a stat singură la slujbă

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost nevoită să stea singură în timpul funeraliilor, din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus. Camerele de filmare nu au putut capta expresia chipului său, regina a stat mai mult cu capul plecat.

Alţi membri ai casei regale care au apărut în imagini aveau feţele întristate. Prinţul Edward, cel mai mic dintre copiii reginei şi ai prinţului Philip, a fost văzut punându-şi mâna pe frunte în timp ce corul intona imnuri religioase. El a fost văzut apoi fixând de la distanţă sicriul tatălui său.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter