Nelu Popa s-a împăcat cu soția lui. Fostul saxofonist al lui Carmen de la Sălciua își dorește o fetiță: „Poate la anul facem nuntă”

Publicat pe

Nelu Popa s-a împăcat cu soția lui. Nelu Popa, fostul saxofonist al lui Carmen de la Sălciua, are planuri mari de viitor după ce s-a împăcat cu soția lui. Vrea să își ia revanșa atât față de partenera de viață, cât și față de fiul lor, micuțul Lucas. Mai mult decât atât, artistul a mărturisit și că a decis să renunțe la evenimentele de Crăciun. O să piardă niște bani frumoși, dar o să câștige un dar neprețuit: timpul petrecut cu familia sa. Mai mult decât atât, deja visează ca anul viitor să facă, în sfârșit, și nunta cu aleasa inimii lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nelu Popa s-a împăcat cu soția lui. A fost despărțit de soția lui, dar a decis să se împace cu Ionela, iar acum face planuri pentru nunta pe care și-o dorește anul viitor. Cei doi sunt căsătoriți doar civil și au împreună un băiețel. Mai mult decât atât, fostul saxofonist al lui Carmen de la Sălciua se declară pregătit să devină încă odată tată, dar i-ar plăcea să aibă acum și o fetiță.

Nelu Popa s-a împăcat cu soția lui. Fostul saxofonist al lui Carmen de la Sălciua își dorește o fetiță: „Poate la anul facem nuntă'Nelu Popa s-a împăcat cu soția lui. Fostul saxofonist al lui Carmen de la Sălciua își dorește o fetiță: „Poate la anul facem nuntă'

Nelu Popa s-a împăcat cu soția lui

Saxofonistul a mărturisit că este pentru prima oară în cariera lui când a anulat evenimentele de Crăciun. A decis să își ia soția și fiul și să meargă la Câmpeni, unde vor fi alături de părinții artistului.

„Ăsta va fi primul Crăciun în care nu o să cânt. Nu o să mă duc la niciun eveniment. Doar de Revelion voi fi la Madrid, dar nu știu dacă va putea veni și soția… Să vedem cum putem rezolva cu piciul. El e oricum mai obișnuit cu maică-sa să stea, dar asta rămâne de văzut.

De Crăciun mergem acasă la Câmpeni, la părinți. Mă bucur că la noi încă se păstrează tradițiile, cel puțin în județul Alba noi mergem la colindat. Aici se merge cu steaua și de Revelion cu Capra', a declarat Nelu Popa, în exclusivitate pentru Fanatik.ro.

Citește și: Cum se înțeleg Carmen de la Sălciua și saxofonistul Nelu Popa, după 14 ani de colaborare: „Ne-am văzut prima oară în restaurantul actualului ei iubit'

Citește și: Anghel Damian și Lia Bugnar, împreună pe scenă în prima seară după ce s-a aflat că Theo Rose este însărcinată

Citește și: Alex Leonte, după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată: „Nu pot vorbi despre asta. Sunt…'

Citește și: Anghel Damian, după ce s-a aflat că Theo Rose e însărcinată și că îl face tată: „Este o bucurie inexprimabilă”

Cum a învățat să își aprecieze mai mult soția

Saxofonistul a rămas la un moment dat singur acasă cu fiul lui. Abia atunci a realizat cât de greu este și pentru partenera lui de viață să aibă grijă de Lucas, mai ales atunci când artistul este plecat la concerte.

„Îi mulțumesc soției mele că îi dă o educație foarte bună lui Lucas. Mă ține la curent cu tot ce face micuțul, mai ales când sunt plecat. Noi și când eram despărțiți vorbeam. Ea îmi spunea și dacă nu voia să stea la grădi, și când îl tundea. Chiar este o mamă foarte responsabilă.

Veneam de la cântat și îi ziceam soției să plece și ea la o cafea, cu prietenele, vreo două-trei ore la mall, că stau eu cu băiatul. Credeți-mă că atunci când începea să plângă nu mai știam ce să fac. Îi cântam cu saxofonul și se mai oprea din plâns, dar s-a întâmplat să las saxofonul pe piciorul lui, era greu, vă dați seama, și plângea apoi din cauza asta', a adăugat saxofonistul, despre Ionela.

Vrea nuntă și încă un copil

Nelu Popa speră să ajungă în fața altarului anul următor, dar și să mai facă un copil cu soția lui. Artistul visează să devină și tată de fată.

„Poate la anul facem nuntă, căci noi am fost doar la starea civilă și nu am mai apucat să facem nunta că a venit pe lume băiețelul.

Eu acuma o să o cer din nou, să vedem dacă acceptă (n.r.: râde). Legat de copil, eu îmi doresc foarte mult o fetiță. Mă gândesc la faptul că eu am doi frați. Și fiului meu cred că i-ar fi bine dacă ar avea o surioară. La orice necaz sau bucurie, îi ai aproape', a completat Nelu Popa.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter