Nosfe, ultima apariție la Chefi la cuțite: "Mulțumesc, NOSFE! Pentru această experiență, atât cât a durat, până să pleci... de tot"

Publicat pe

Pe 8 noiembrie, Nosfe a avut ultima apariție la Chefi la cuțite și a fost, cu siguranță, una dintre cele mai emoționante ediții. Artistul a încetat din viață pe 16 noiembrie în urma unui infarct, iar prezența sa pe micul ecran, în cadrul show-ului culinar de la Antena 1, a fost extrem de dureroasă pentru cei care l-au iubit și apreciat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ediția cu numărul 10 a celebrului show culinar a fost una încărcată de emoții, regretatul artist Nosfe având ultima apariție la Chefi la cuțite. Pe 16 noiembrie, Darius Vlad Crețan s-a stins din viață, în urma unui infarct, iar apariția sa pe micul ecran a fost foarte emoționantă pentru fanii emisiunii. De altfel, fiecare ediție a emisiunii i-a fost dedicată lui Nosfe, din momentul durerosului anunț.

Nosfe, ultima apariție la Chefi la cuțite: "Mulțumesc, NOSFE! Pentru această experiență, atât cât a durat, până să pleci... de tot"Nosfe, ultima apariție la Chefi la cuțite: "Mulțumesc, NOSFE! Pentru această experiență, atât cât a durat, până să pleci... de tot"

Nosfe, ultima apariție la Chefi la cuțite

Nosfe a avut ultima apariție la Chefi la Cuțite, fiind eliminat din competiție în urma duelurilor din ediția difuzată pe 8 noiembrie. Momentul a fost unul extrem de emoționant, cu atât mai mult cu cât filmările au fost difuzate post-mortem, iar din show au făcut parte atât atistul, cât și soția lui.

Citește și: Ce filmuleț a postat Mădălina Crețan cu regretatul ei soț, Nosfe, la trei săptămâni de la moartea lui: „Fără tine e tot mai greu…”

Citește și: Cine e alături de Mădălina Crețan, după moartea lui Nosfe:'Este vorba despre…'

Citește și:Cine este Mădălina Crețan, soția regretatului Nosfe.Au jucat împreună într-un film

Citește și: Britney Spears suferă de o boală gravă:„Nu există niciun leac în afară de Dumnezeu’

Nosfe a făcut parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu și, din păcate, preparatul său a luat cel mai mic punctaj în urma battle-ului dintre echipa sa și cea a lui Sorin Bontea. Din păcate, regretatul artist a luat doar 4 puncte pentru un preparat gătit cu rodie și a fost astfel eliminat din competiție. Dat fiind că a fost un concurent foarte apeciat de colegii lui, aceștia s-au arătat întristați de deznodământul duelului, măturisind că Nosfe le-a fost de mare ajutor. Artistul a mărturisit însă că nu merita să treacă mai departe și și-a asumat eșecul.

'Nu meritam să merg mai departe, sunt conștient. Farfuria asta de azi nu cred. Experiența Chefi la cuțite mi s-a părut genială. Foarte intensă, mai intensă decât mă așteptam eu. Sunt pregătit să mă duc la concursuri mai complicate', a spus Nosfe.

Din nefericire, acest lucu nu mai avea să se întâmple, artistul încetând din viață pe data de 16 octombrie.

„Nosfe ne-a ajutat foarte mult”

Nosfe a avut, ieri-seară, ultima apariție la Chefi la cuțite, iar momentul a fost unul greu de privit pentru oamenii de acasă, care și-au luat astfel, încă o dată, rămas-bun de la artist. Darius Vlad Crețan a intrat în competiție alături de soția lui, Mădălina, iar cuplul lor a fost, încă de la început, unul extrem de simpatizat. Chiar dacă nu au tecut de bootcamp, în cele din urmă o amuletă i-a readus pe amândoi în competiție. Membrul trupei Șatra Benz a a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu, în timp ce soția lui face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Prezența lui Nosfe a fost apreciată de colegii săi de echipă, chiar dacă nu a fost bucătar profesionist.

'Nosfe ne-a ajutat foarte mult, mai ales la battle-uri. El era omul acela bun la toate și omul care sărea în ajutorul tuturor. Omul care învăța foarte repede. Ne bucurăm mult că l-am cunoscut și că a făcut parte din echipa noastră', a spus Ștefania, colega lui.

Chef Florin Dumitrescu, mesaj emoționant

Azi-noapte, și chef Florin Dumitrescu i-a adus un omagiu emoționant lui Nosfe, după ultima sa apaiție la Chefi la cuțite. Faimosul chef a postat câteva cuvinte pe contul său de socializare, însoțite de o fotografie în care el și artistul se îmbrățișau, ia comentariile fanilor sunt tulburătoare.

„Timpul ăsta în concurs, ca parte din echipa mea, îl prețuiesc cu adevărat pentru că mi-a dat ocazia să te descopăr mai bine ca om, dincolo de talentul și pasiunea pentru muzică și gastronomie. Mulțumesc, NOSFE! Pentru această experiență, atât cât a durat, până să pleci… de tot”, a scris chef Florin Dumitrescu pe Instagram.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter