O zi istorică. Astăzi Donald Trump devine preşedintele Americii

Publicat pe

Donald Trump va fi învestit astăzi Preşedintele Americii, devenind astfel cel de-al 45-lea preşedinte din istoria ţării.

 

La 70 de ani şi fără nicio experienţa politică, Donald Trump este pregătit să urce astăzi scările Capitolului pentru a-i succeda lui Barack Obama care părăseşte Casa Albă după 8 ani şi cu o cotă de popularitate foarte mare.

 

Este un moment de mare nelinişte, toată lumea văzând în magnatul din domeniul imobiliarelor cel mai imprevizibil preşedinte pe care l-a avut America până acum. În ultimii 40 de ani niciunul dintre preşedinţii Americii nu a avut o cotă de popularitate atât de scăzută în momentul preluării mandatului.

 

După o noapte petrecută la Blair House, o reşedinţă rezervată oaspeţilor de seamă şi aflată în apropierea Casei Albe, Melania şi Donald Trump vor servi un ceai în compania cuplului Michelle-Barack Obama, după care toţi 4 se vor îndrepta spre Capitol.

 

La ceremona de învestire vor asista 3 foşti preşedinţi ai Americii, Jimmy Carter, George W. Bush şi Bill Clinton, dar şi Hillary Clinton, cea care a pierdut în mod dramatic alegerile în faţa lui Donald Trump.

 

Trump va jura pe două Biblii, cea personală, oferită de mama lui în 1955 şi cea a lui Abraham Lincoln, pe care a jurat şi Barack Obama în urmă cu 4 ani.

 

Cel de-al 45-lea preşedinte va rosti un discurs în care va dezvălui viziunea pe care o are asupra politicii pe care America o va face în anii ce urmează.

 

Foto: Hepta

 

Citeste si:

Melania Trump – Ea este veriga slaba

Secretele familiei Trump

De ce nu se muta Melania Trump la Casa Alba

Donald Trump sare în apărarea soţiei sale. Ce spune preşedintele Americii despre designerul Tom Ford

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter