Oana Mizil a renunțat la ordinul de protecție împotriva lui Vanghelie, după ce l-a acuzat că ar fi bătut-o

Publicat pe

Oana Mizil renunţă la ordinul de protecţie, primit împotriva lui Marian Vanghelie, pe care l-a acuzat că a bătut-o. Fostul primar a susținut tot timpul că a fost vorba doar despre o ceartă în familia lor și nu despre bătaie, iar motivul pentru care Oana Mizil a chemat ambulanța a fost o problemă de sănătate mai veche.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Mizil a renunțat la ordinul provizoriu de protecție, valabil pe o perioada de cinci zile, împotriva iubitului ei, fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie. Cei doi urmau să fie audiați, în cursul zilei de marți, de către polițiști.

Oana Mizil a renunțat la ordinul de protecție împotriva lui Vanghelie, după ce l-a acuzat că ar fi bătut-oOana Mizil a renunțat la ordinul de protecție împotriva lui Vanghelie, după ce l-a acuzat că ar fi bătut-o

Marian Vanghelie a declarat de la început că nu s-a întâmplat nimic și că nu a existat între ei decât o ceartă, în urmă căreia Oana Mizil ar fi avut puseuri de tensiune, motiv pentru care a fost chemată ambulanța.

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, susține că nu și-a agresat partenera de viață și mama fetiței sale. Acesta a declarat reporterilor Antena 3 că a existat o scurtă altercație, sâmbătă seară și, pentru că Oana Mizil are probleme cu tensiunea, a chemat salvarea.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Cristina Ciobănașu și mama adoptivă!E Ruxandra Ion un părinte sever?

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak au vorbit despre împăcare:„El nu și-a dorit acest divorț’/ EXCLUSIV

Citește și: Imagini noi din casa cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan.Cât au costat cele mai scumpe piese de mobilier

Marian Vanghelie susține că se pregătește să meargă la mare impreună cu iubita sa, Oana Mizil, și că întreagă opinie publică o va vedea pe aceasta și se va convinge că nu are probleme de sănătate. Acesta susține că sunt încă împreună dar nu a dorit să comenteze informațiile potrivit cărora a fost emis un ordin de protecție împotriva sa.

„Asta o să vedeți și dumneavoastră și o să auziți și de la ea. N-am lovit pe nimeni. Eu nu lovesc. Ne-am certat. Sunt lucruri firești. Într-o familie sunt multe probleme. Este o situație intimă, personală. O să vedeți zilele astea, o să fim la mare, împreună. O să vedeți că nu s-a întâmplat nimic și nu ne batem, că nu suntem nebuni.

Ne-am certat, cum vă spun eu. E o situație puțin delicată, că fiind persoană publică asta este viața. Dacă nu se întâmpla incidentul cu tensiunea, nu mai venea nici salvarea, nici poliția.”, a declarat Marian Vanghelie, în exclusivitate, pentru Antena 3.

Oana Mizil ar fi insistat să primească certificat medico-legal

Se pare că doctorii de la spitalul Elias, acolo unde a ajuns Oana Mizil, sâmbătă seară, sunt cei care au alertat Poliția. Aceasta ar fi fost lovită în zona feței, dar și pe unul dintre brațe.

Surse din spital au declarat, pentru Antena 3, că iubita fostului primar a fost externată în cursul zilei de duminică și a plecat la fratele ei.

Potrivit acelorași surse, Doamna Mizil a ajuns la Elias cu cefalee și a spus că a fost agresată. Medicii i-au făcut un CT iar rezultatele au fost bune.

Se pare că aceasta își dorea foarte mult un certificat medico-legal, medicii de la Elias i-au spus că ei nu îi pot elibera acest certificat. Atunci i-au dat toate actele medicale și a plecat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter