Oana Roman are un regret în relația cu tatăl său, Petre Roman: "Nu reușesc să..."

Publicat pe

Oana Roman, singurul regret în relația cu tatăl său, Petre Roman. Oana Roman a fost invitată la emisiunea lui Măruță, unde a atins și subiectul relației cu tatăl ei, Petre Roman. Vedeta, 46 de ani, a trecut acum ceva ani printr-o perioadă complicată cu părintele ei, iar situația s-a accentuat după ce acesta a divorțat de mama Oanei, Mioara Roman. În timp, comunicarea dintre Oana Roman și tatăl ei s-a ameliorat, iar cei doi par să se înțeleagă mai bine ca oricând, cu toatea acestea influencerița a mărturisit că are un singur mare regret.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman, singurul regret în relația cu tatăl său, Petre Roman. Oana Roman a fost dintotdeauna o femeie asumată, care s-a exprimat fără ocolișuri cu privire la chestiunile din viața personală. Infuencerița și tatăl ei, Petre Roman, nu au avut dintotdeauna o relație ideală. Cei doi au intrat în dezacord adeseori și au fost momente când Oana a fost extrem de tristă din cauza neînțelegerilor dintre ei. Influencerița spus la emisiunea lui Măruță care este lucrul pe care îl regretă cel mai mult la relația cu părintele său.

Oana Roman are un regret în relația cu tatăl său, Petre Roman: "Nu reușesc să..."Oana Roman are un regret în relația cu tatăl său, Petre Roman: "Nu reușesc să..."

Oana Roman, singurul regret în relația cu tatăl său, Petre Roman

Oana Roman și Petre Roman nu au avut mereu o relație armonioasă. În ciuda faptului că fostul premier al României își iubește mult fiica, cei doi au avut câteva divergențe de-a lungul timpului. Oana Roman a relatat la emisiunea lui Măruță cum decurge relația cu părintele său în prezent. Vedeta a menționat că de obicei comunică foarte des cu tatăl ei, însă cei doi își vorbesc mai degrabă la telefon. Oana a menționat că singurul ei regret este că nu îl vede îndeajuns pe Petre Roman și îi este foarte dor de acesta. Motivul principal pentru care tatăl Oanei nu e atât de disponibil pe cât și-ar dori ea, e pasiunea lui pentru munte.

Citește și: De ce a refuzat Oana Roman să participe la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', dar și la alte reality show-uri:'Le-am zis să nu mă mai cheme, nu…'

Citește și: Ce tratament a folosit Oana Roman împotriva căderii părului:„Nu mai sunt cheală la rădăcină’

„Dacă există un regret este că nu reușesc să mă văd destul de des cu tata. Ce a fost nu mai contează. Are foarte multe activități, nu renunță la muntele lui orice ar fi. Vorbim, dar ne vedem mult prea rar. Și dacă ar fi să am un regret, ăsta e, că ne vedem foarte rar. Îmi e foarte dor de el, știu că și lui îmi e dor de mine și trebuie să ne facem un program cumva să reușim măcar la două săptămâni să ne vedem', a precizat fosta prezentatoare.”, la emisiunea lui Măruță.

Oana Roman: „Am fost la un pas de moarte”

Oana Roman și-a întemeiat o familie frumoasă alături de partenerul ei, Marius Elisei, care este și tatăl fiicei sale, Isabela. În urmă cu opt ani, după ce vedeta a dat naștere fetiței, Oana a trebuit operată de urgență. Intervenția chirurgicală a durat șapte ore, timp în care o întregă echipă de medici s-a luptat pentru a duce la bun-sfârșit operația.

Citește și: Diana Enache are o relație cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu de 4 ani. Cum a decurs prima întâlnire cu părinții ei:„L-au cunoscut la ziua mamei mele

Citește și: Unde pleacă Alin Oprea și Medana în luna de miere:„Un loc de care suntem fascinați. Artistul este pregătit să devină din nou tată

Am fost la un pas de moarte. A fost un miracol, eu l-am trăit. L-am simțit cu toată ființa mea. Când am intrat în operație eu mă luptam cu moartea corp la corp și când m-am trezit, câștigasem. Deci se întâmplase un miracol', a spus fiica lui Petre Roman.

Oana Roman, despre momentul de cumpănă al vieții sale

Pentru Oana Roman aceată intervenție pe care a suferit-o, la data de 1 mai, va rămâne întotdeauna un moment de cumpănă. Oana și-a exprimat recunoștința pentru faptul că a trecut cu bine de acest mare obstacol și că poate să se bucure în continuare de fiica ei.

Ziua de 1 mai are o însemnătate foarte specială pentru mine. Este ziua în care m-am născut încă o dată.După o intervenție de aproape 7 ore am primit o nouă existența și viața mea a pornit pe un nou drum. Aveam acasă un bebeluș de 2 luni și jumătate, care avea nevoie de mine, și Dumnezeu, prin mâinile acestui doctor extraordinar, m-a salvat! A fost cea mai grea cumpănă a vieții mele .”, a scris Oana Roman pe Instagram.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter