(P) „Cupa magicienei” (Coppa della Maga)

Publicat pe

Coppa della Maga: 100 % înghețată naturală, cu planta medicinală stevia în loc de zahăr, fără gluten si, bineînțeles, extrem de gustoasă!

 

Coppa-Maga1

Coppa della Maga este o înghețată excepțională! Fiecare poate să spună un asemenea lucru, dar pentru noi este ușor și să-l dovedim: Coppa della Maga este pregătită în întregime din ingrediente naturale, iar îndulcitorul complet natural stevia înlocuiește 100% zahărul. Într-adevăr, am înconjurat lumea ca să alegem cea mai potrivită cacao, vanilie, ulei de germaot și toate ingredientele necesare pentru a obține gustul și calitatea aceasta. Multă lume, chiar și cu experiență, ne-au spus că nu putem să facem în ziua de astăzi înghețată cu lapte, ingrediente naturale și cel mai important – fără zahăr. Dar noi nu i-am crezut! Am refuzat să alegem între gust și sănătate. Noi le vrem pe ambele! Sună ca din basme, dar înghețata noastră este una reală.

 

Coppa della Maga NU conține: Ingrediente artificiale

Coppa della Maga NU conține: OMG-uri

Coppa della Maga NU conține: Grăsimi hidrogenate

Coppa della Maga NU conține: Zahăr adăugat

Coppa della Maga NU conține: Ouă

Coppa della Maga NU conține: Produse din soia

Coppa della Maga NU conține: Gluten

 

Povestea magică a Coppa della Maga

 

Poza scufita1

 

Atunci când vorbim de o înghețata bună, în mintea noastră apar imaginile sau amintirile frumoase din Italia – țara înghețatei.

 

De aceea, atunci când am creat Coppa della Maga, am început cu o rețetă italiană de înghețata de casă – așa cum a fost ea preparată cu mult timp înainte de inventarea mașinilor: am bătut laptele, frișca și untul – cu cât mai mult, cu atât mai bine. Am adăugat fructele, nucile pisate sau cacao, iar câteodată și ulei de citrice sau alte arome … și aici ceva ne-a speriat: zahărul!

 

În fiecare lună, apar analize care demonstrează noi dovezi în susținerea faptului că zahărul este cauza mai multor probleme de sănătate grave. Așadar, cum acest ingredient ar putea să aibă loc într-un produs sănătos sau într-unul care poate să fie numit hrană de calitate?!

 

Și iată de ce noi am hotărât: indiferent de cost, noi vom face o înghețată cu îndulcitorul natural din natură, stevia și fără niciun fel de zahăr!

 

Dar experții ne-au spus că acest lucru este imposibil: „Înghețata fără zahăr pur și simplu nu va ieși!' Și astfel a început drumul nostru, cu mult mai lung de cum ne-am așteptat…

 

După mai multe probe, greșeli, documentare si pregătire după rețete vechi, testarea unor cantități enorme de înghețată, discuții cu experți mondiali în alimentație și tehnologi nu numai din Italia, dar și din întreaga lume, astăzi cu mândrie vă prezentăm:

 

Coppa della Maga100 % înghețată naturală, cu planta medicinală stevia în loc de zahăr si, bineînțeles, extrem de gustoasă!

 

Sfatul nostru: dacă toată lumea vă spune că este imposibil, faceți-o în pofida acestui lucru și spuneți-le că a fost o magie!

De aceea am numit înghețata noastră:

„Cupa magicienei' (Coppa della Maga).

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter